hsizyl Kızlar çok kötü boğazım ağrıyor ya ne yptıysamda geçmedi haftaya büyük oğlumun ameliyatı var narkoz verileceği için öksürük hastalık kabul etmiyolar serum taktıran oldumu hastanede grip için ilaçta vermiyorlar bulaştırcam korkusuyla yaşıyorum resmen
MerveeFidann hsizyl Merhaba ben acilde çalışıyorum hemsireyim. Genelde böyle durumlarda parol adında serum takılıyor soğuk algınlığına pek etkisi olduğu söylenemez ancak vücut ağrılarını ve ateş için iyi gelebilir. Aynı zamanda kadın doğum doktoruna şikayetini anlatıp uygun görürse ilaç verebiliyor
Cinsiyettahminidolunayes hsizyl c vitamini al direk c hamileler icin 1000 mg topluyor hemen Birde bogaz pastili hamileler icin Hamileyseniz
Hdemir1618 hsizyl ıhlamur bal limon ve meyve özellikle c vitamini olan . Andorex gargara ve rinobek sprey vermişti doktor ağrın okursa minoset veya parol demişti 2 günde etkiisni gösterdi
Gamzeramo Kaderrhamza bende ayni durumdayim öksürmekten icim dışına cikcak nerdeyse 2 3 gundur ihlamur nane limon yapiyorum hatta suan iciyorum beynim patlicak sanki oksururuken bende beklim bari burda
Hdemir1618 Kaderrhamza ıhlamur bal limon ve meyve özellikle c vitamini olan . Andorex gargara ve rinobek sprey vermişti doktor ağrın okursa minoset veya parol demişti 2 günde etkiisni gösterdi
Tugbamf MerveeFidann ya merhaba size birşey sorabilir miyim ? Şimdi bana da. Kandan Demir ilacı verilecek ilk defa . Acilde yapılıyormuş yan etkili bı ilacmis acaba gripken yaparlar mı ? Boşuna gitmiyim dedim .
Cinsiyettahminidolunayes Gamzekls03 c vitamini al direk 1000 mg benim doktorum demisti karisik vitamin degil ama tek c Bogaz pastili al hamileler icin Öksürük icin pekmeze limon sık hepsi denendi onaylandi :) Vücut agrin varsada parol
Cinsiyettahminidolunayes Tugbamf griple ilgili bi ilac degil ben iki kere aldim İlkinde yan etkiler oldu . İkincide olmadi
MerveeFidann Tugbamf İlacın adı ferinject mi ? Evet yan etki görülebilen bir ilaç serum içine katılıp veriliyor demek ki kan değeriniz baya düşük gelmiş. Gripken de yapılabilir bir sakınca olucağını sanmıyorum
Tugbamf Kızlar ben oğluma hanileyken doktor bana bir narı 4 böl kaynat iç demişti . Sağlık ocağı doktoru söylemişti.
Sevgi1985 Cinsiyettahminidolunayes kansızlıkmı vardı kanmı taktılar kusura bakmayın damardan demir deyince onu anladım ne gibi yan etkisi oldu ilaçın
Tugbamf Cinsiyettahminidolunayes biliyorum demir ilacı ama acaba hasta iken verilmiyor ya bazı ilaçlar aşılar falan onun gibi bir durum olur mu diye merak ettim
Cinsiyettahminidolunayes Sevgi1985 demir canim Kan da yukseliyor ama benim demir depolari doldu şimdi kan dolmadi daha
Cinsiyettahminidolunayes Tugbamf yok diger hastaliklarla ilgisi yok onun serum normal Seker yuklememden sonra bile demir takilma gunumdu taktilar