Izell Merhaba kızlar iki kızım var 3. Bebiş te yolda 12 haftada 25 yaşındayım büyük kızim 5 küçük kızım 4 yaşında siz ne kadarlık hamilesiniz bebisler kaç yaşında ☺️☺️
iremmm1919 Izell Tam olarak seninle aynıyım☺️ 25 yaşında 2 oğlum var biri 5 yaş 3 ay Diğer oğlum 4 yaşında tam ☺️32 haftalık kızıma hamileyim ☺️☺️
Gzmmtrkmn Izell 27 yaşındayım, daha yeni girdim bende. 3. Ye hamileyim 24 haftalık. İlk oğlum 4, 2. Oğlum 1 yaşında. Şimdi de 3. Oğluma hamileyim 😅🤲🏻
Aysel_mslmv Izell merhaba bende 25 yasindayim 12 haftalik hamileyim buyuk oglum 5 yasinda kucum oglum 4 yasinda simdide kizimizi bekliyoruz🤩🤌🏽nipt verdim ordan cinsiyet anladim
Izell iremmm1919 benden biraz ondesin ayy keşke bende o haftalara geldiğimi gorebilsem iki kizimdada çok rahat gebelik yaşadım ama bu beni öldürdü 4 kilo verdim şimdiden 😔😔
zeyenp5524 Bende 3. Oğlumu bekliyorum 10 yasında 18 aylık we 27 haftalığız kendımde 32 yasına gircem kasımda🤣🤣
Izell zeyenp5524 maşallah sana kız onca zaman sonra nasi zesaret ettin çocuğa sen ben şimdi bile korkuyorum 😂🫣🫣💞
Izell Gzmmtrkmn Allah kolaylık versin bacım erkek çocuk zor diyorlar sende birde üç tane olacak rabbim hayırlı evlat eylesin hepimizin cocuklarini cinsiyet önemli değil takılıyorum sakın alınma 😘😘💞
zeyenp5524 Izell 3. Numara süpriz teyzesi 2. Numarada aşılamayla oldu 4 yıl aradık weren Rabbim bi kolaylık werir inşallah büyük oglum kurtardı kendını bana zararı yokda 2 numara cok fena yoruyor😭😭
Gzmmtrkmn Izell estagfurullah doğru söze ne hacet 😂 gerçekten çok zor, yorucu ama rabbim yokluklarını göstermesin inşallah, sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😊
Izell zeyenp5524 yaa kurban olurum sana inşallah oda kardeşiyle birlikte uslanır kendine arkadaş bilir onu 🌸♥️
Izell cokkasmabeabi maşallah kuzulara arkadaş gibi buyuyecekler işte ne kadar güzel bundan 5 sene sonra keyif yaparız artık çocuklar kendine yetecek kadar büyümüş artık sıcak kahve ve çay içme vakti gelmiş 🥰
cokkasmabeabi Izell valla büyüdükçe kedi köpek oluyorlar ya insaAllah dediğiniz gibi olur 😁 sağlıcakla kavuşun 🌺
Merff Izell izel hanım konuyla alakasız ama izel tarel miydi isminiz ya da ben öyle birini hatırlıyorumda sizin konuşmalarınızıda çok benzettim o kişiye ☺️
Izell cokkasmabeabi yok kizz benimkiler maşallah 🧿 öyle güzel oynuyorlar ki anlasiyorlar yani eltiminde oğlu var 2 yaşında ucu beraber akşama kadar bı ordalar bı burda 🥰
Izell Merff izeller hep böyle enerjikse demekki konuşmalarımız benzemistir canım İzel durmus benim soyadım 🥰
Merff Izell evet canım 2015 yılında fenomen gibi bişeydi o zamandan aklımda kalmış hatta o sandım aşırı enerjikti neyse sizi de sevdim umarıö gönlünzce olur🥰😘
Izell Merff herşey herkesin gönlünce olsun inşallah canimm teşekkür ederim kendimi sevdirdiysem ne mutlu bana 🥰😘😘
Demet-Eser Bende üçüncü bebegime hamileyim 33yasindayim ilk kızım 9ikinci 6 ve simdi de 23 haftakik hamileyim cinsiyet ogrenmedik dualariniz alirim.kizlar iki kızım olduğu icin bir de once saglikli tabiki ,erkek bir evlat istiyorum rabbim nasip ederse insllh🤲
Izell Demet-Eser amin kuzum hayırlı sağlıklı bı erkek evlat nasip etsin rabbim sana onuda tadarsin inşallah 🙏🙏😘♥️
Izell Aysel_mslmv kizz benimle aynı yaşın cocuklarda öyle gebeligimiz de öyle nasıl baktın cinsiyetine ya bende çok merak ediyorum 🙏🙏🙏
Izell 123obd maşallah 🧿 bende oğlum olsun istiyorum üçüncü ama eşim illede kız kız tutturdu gidiyor önce sağlıklı olsun sonra bı kizim daha olsun diyo 😂 hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için rabbim kolay doğum nasip etsin 💞😘😘