Sevilmesebebi Alyam5201 ıhlamur ve limonlu sıcak suyla atlattım öksürüğümü de pekmeze limon karıştırarak geçirdim Dr um sadece parol içmeli söyledi bide parol kullandım
Shrydn Alyam5201 valla ben corbayla kurtuldum qrıpden. Yapıb yapıb iciyodum sıcak sıcak şöyle bol limonlu. Cok iyi geldi.
Alyam5201 Hs20 bende cok cok agırlaşmadıkca parol bile kullanmıyorum günlerce diş agrısı cektimde icmedim o yüzden en etkili dogal yöntem arıyorum 🤢
Alyam5201 Selengl kanda iltihap bende vardı canım 1 haftalık antibiyotik tedavisiyle atlattım ama grip cok fena genzim yanıo
Lenax Ihlamur günde 1-2 bardak kadar olabilir. Ayağınızın altına vicks sürün ben öyle yapıyorum. Aile hekimi bana 10 dakika aralıklarla buharda durabilirsin demişti. Boğaz ağrısı varsa 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat koyup gargara yapabilirsiniz. Bir de ateş olursa parol içilebilir bu kadar biliyorum. Beslenmenize de dikkat edin bir an once iyileşin inşallah geçmiş olsun
HasretEmre Ben bir haftadır çekiyorum boğazım iltihap dolu uyuyamıyorum nefes dahi alamıyorum artık burnumun her yanı yara oldu ve doktor hiç bir şey vermiyor. Bol bol bal yiyin ıhlamur çayı nane limon için ballı süt boğazı yumuşak tutacak sıcak içeçekler ben 3 gündür vicks koyuyorum suya onun buharını çekiyorum o biraz açtı burnumu ama hâlâ koku alamıyorum. Greyfurt kivi portakal, bir hafta çekeceksin yapacak bir şey yok dedi doktor geçmiş olsun sizlere de kızlar😔 limon suyu şeker bal su zencefil tarçın karanfilden boğaz pastili yapımı var nefis yemek tarifleri sitesinde tarifi var onu yapabilirsiniz o da çok güzel yumuşatıyor boğazı