babymamy Kızlar selam 38+3 teyim salı doktor catı muayenesi yapacağım dedi sizce normal mi siz çatı oldunuz mu
Taze babymamy ben 3 gün önce girdum keşke girmeseydim 33 haftaligim alt bölgemde sancım vardı mecburen baktılar o kadar pişman oldum ki eve geldim kanamam oldu vajinal bölgem daha çok ağrı yapmaya basladi
Semm55 babymamy Çok normal genelde 36.haftadan sonra 38 haftada çatı kontrolü yapılır normal doğum için uygun mu diye
Ervan babymamy ben 40+3 de doğumun başladı öncesınde hiç çatı muanesi olmadım. Demedı doktor öyle birşey.
balimiscat babymamy ilk doğumum olduğu için doktor normal doğum ister misin çatı muayeneni yapalım mı dedi bende olur dedim 😅
Esmagrr babymamy parmağını sokuyor sonra karnına doğru ittiriyor bir yandan da karnını aşağıya doğru bastırıyor ölçüm yapıyor
Melike_K Normalde 36. haftadan sonra yapıyor diye biliyorum. Bazı hamilelerde doğumu tekikleyebiliyormuş. Ben salı günü oldum 38. haftamda herhangi bir ağrı, sancı, kanama veya doğumu tekikleyecek birşey olmadı şükür.
babymamy Melike_K her hafta kontrol etmek istiyor beni her hafta gidiyorum şimdi de 38+5 te çatı yapıcak bende tedirginim
Semm55 babymamy Oda normal 32.haftadan 36 ya kadar 15 günde bir sonrasında her hafta kontrol nst olması lazım
Melike_K babymamy Hiç korkma, kendinide kasma yoksa ister istemez acır. İlişkide nasıl oluyorsa öyle birşey. Eğer normal doğum olacaksa şık şık bakıyorlar malesef açılman var mı eğer varsa ne kadar diye…
babymamy kelebekucusu hadi yaaa öyle mi ben çok kastım yaaaaaa :( peki sonrasında ağrın oldu mu eve gelince
Melike_K babymamy Böyle uzun bir çubuk var adını bilmiyorum onunla bakanlarda var diye duymuştum ama bana 2 parmağıyla baktı. Genellikle de öyle oluyormuş anlamak için…