Elitopatra25 MelikeBulut bizde de son 21 gün gözüküyor daha erkende olabilir cokk heyecan korku var her sancilandigimda doğummu diye paniğe kapılıyorum hele şu son haftalar geçmek gitmek bilmiyorrrrr🤦
Ilba_34 MelikeBulut bizim de son 103 gün kaldı karmakarışık duygular içindeyim çok hızlı geçti sanki🥹💕
MelikeBulut Elitopatra25 oyy düşünemiyorum kendimi o zamanlarda sizin gibi olurum 😂 inşallah sağlıkla kucağına alırsın miniği 🙏🙏🙏
Elitopatra25 MelikeBulut bundan sonra çok çabuk ilerliycek zaman görürsün dur bak ama son aya gelince günler bitmiyor sanki😂sağol kuzuş inşallah hepimiz sağlıkla alalım 🤗♥️
MelikeBulut Elitopatra25 annelik çok garip bı yandan hemen kucağımızda olsun istiyoruz bı yandan doğum korkusu 😂 sizin bebiş kız mı erkek mi
BbuketK MelikeBulut malesef kimseye belli etmesemde içimdeki korku git gide büyüyo 2,5 yıl çocuğum olmadı sonra bitane düşük yaptım tabiki doğum sürecininde endişesi var ama ağır basan bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek inşlallah 😣♥️💙🧿
MelikeBulut BbuketK bende geçen sene kürtaj oldum kalbi durduğu için bu bebiste hareketlerini hissedene kadar yüreğim ağzımda gezdim korkma ama inşallah sağlıkla alicaz kucağımıza 🙏☘️
BbuketK MelikeBulut inşallah rabbimin izniyle ikimizde hayırlı haberlerimizi verelim birbirimize bir avazda sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi cinsiyetiniz nedir 🥰🥰🧿
minikmucizeemaak MelikeBulut Son 72🙃 Zaman geçerken hiç geçmiyor gibi, geçince de su gibi geçmiş diyorum. Sağlıkla kavuşalım inşAllah, sağlıkla büyütelim 🤍