aytencelik kararınızı etkilemek istemem ama benim mezarlığım olucakti o hastane. Ne hastaneden memnun kaldım ne doktorumdan. Sezeryana alindigim amilyathane asla amilyathane gibi değil normal serviste yatilan yer gibi küçücük bide. Bitek anestezide memnun kalmıştım gerçekten beni rahatlattı yanımda oldu. Onun dışında zaten bebeği anneden önce götürüp teslim ediyorlar. Çok yanlış bilseydim uyariridim. Tutun ki istemediğim gorusmedigim biri geldi hele ki covid donemiydi benim doğum yaptığım dönem. Onu geçtim odaya geldiğim beni ayağa kaldirmadilar normalde belli birsaat sonra kaldirirlarmis. Geceydi kalktigim. Ve çok zorlandım. Daha sonra hemşire geldi dedi ki kanamana bakayım ooo iyi dedi bende korktum tasmaz inşallah diye halbuki bir damla kan yokmuş. Ve asıl konu kan sulandırıcı iğne vururlarmis. Vurmadilar. Bacağımdan göbek deliğine kadar 100 100 tıkanmış damarim üç ay felçli kaldım lohusa iken amilyata aldilar oluyodum az kalsın. Ve kan tahlili bile yapmamışlar biliyo musunuz. Ha bu arada saglikciyim hemşire dedi ki topuk kanını sen almak ister misin oda ayrı bir ironiydi çünkü çocuğumdan topuktan kan çıkartamadi en son bisturu ile yapmış yavrumun izi hala durur. Ha bide dediler ki dikiş yerinde bir hafta açmayın bir güzelde enfeksiyon kaptı dikis yerim sonra hastane ile iletişime geçtim gittim doktor dedi ki bu kilodan yağ akiyo 🤣🙏🏻 aklımı oynatcam yazarken dkfkfk o yüzden benim böyle oldu tabi sizinde boyle olacak değil ama beş para etmez .