gamzee07 Benim doğumum aralık 16 gözüyor 29 haftalıyız prensesim le ikici anneliği yaşıyorum ☺️😍😍🥰🙏🏼🙏🏼❣️ tek şikayetim bazen kaşık larıma vurması oluyor ağrılar
aysenuurr11 gamzee07 32+2 son 50 gün 40 haftayı beklerse, saglikla vakitlice gelsinler Allahin izniyle🤲🏻
Elifyagmur gamzee07 benimde 28 aralık gözüküyo bakalım o kadar bekleyecek mi😍 ilk bebişim birazcık heyecanlıyım❤️❤️
1melek-annesi gamzee07 27+6 olduk oğluşum la 25 Aralık görünüyor ama sezeryan olacağım için daha erken şuan belli değil net tarih benimde kasıklarım da ağrılar oluyor 😊
1melek-annesi Supermassiveblackhole 10 gün kalmış sizin heyecan korku bir arada galiba sizin planlı sezeryan degilmi
Filiz_76 1melek-annesi bende 26 haftalığım sezaryan mı normal mi siz mi karar verdiğiniz yoksa doktor mu söyledi acaba
Supermassiveblackhole 1melek-annesi evet planlı sezeryan sağlık sebepleri nedeniyle bunu kararlaştırdık doktorumla ama inanın son haftalar beklemek çok daha zor
minikmucizeemaak gamzee07 Doktorum son 10 Aralık dedi normal olursa bekleyeceğiz 😝 Ama ben Aralığı göreceğimi sanmıyorum bence Kasım sonu olacak Allahın izniyle sağlıkla kavuşalım inşAllah
Mmnj gamzee07 28+4 prenses imle birde oğlum var4. 5 yaşında ikinci kez anne oluyorum sağlıkla doğsun prensesim
Ozgeee22 gamzee07 27+1 30 Aralık görünüyor bizim de ☺️ Bende de özellikle sabah kalktığımda kasık ağrısı oluyor bir de bugün ödemim vardı biraz dün tuzlu yemiştim bugün acısı çıktı ama bebişim iyi olsun yeter ki geri kalan her şey hallolur Allahım izniyle ☺️
1melek-annesi Mmnj hiç bir fikrim yok ya devlet takipliyim bı keresinde sordum 36 ve 39 hafta arası alıyoruz dedi net bir hafta vermedi 36 haftalıkken gidicem o zaman net gün verirler
Mmnj 1melek-annesi hmm tm cnm bn daha 28+4 üm var yani bana daha 36 . 38 de alıyorlarr diye bilym nasip baklm saglıkla dogsunlar bnde devlet takip liyim çoğunlukla özelede gidiyorm kafama çok takılan bisy oldugnda
karaguzelirem_ Eğer hesaplamalarımız doğruysa Şubat 25-26-27 gibi duruyor şimdilik şubatın sonunda diyim kısacası şubat sonu mart başı gibide olabilirmiş ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah
BetulGGD Demetce benim de en son 21 ekim gözüküyor ama doktor daha erken alabilirim dedi bakalım bugün nst var 😊