gokyuzununogrencisii Hanımlar selam daha hiç kıpırtı en Ufak hareket hissetmedim yaa ikinci gebelik de daha erken hissedilir diye okudum her yerde, normaldir herhalde dimiii🤗🙈🙈😅
Pertefeza1 gokyuzununogrencisii bende öyle okumuştum 17+2 de hissettim gece gibi ama sonra hissetmedim aklıma takıldı bekliyorum İlkini daha erken hissetmiştim sanki 😅
Premsesko gokyuzununogrencisii bence rahim ve karın daha önce genişlediği için 2. Gebelikte geç olması normal. Ama ilk gebelikte karın daha hassas her şeyi hissediyor. Ben karnıma pıt pıt vuruşlar hissediyorum
gokyuzununogrencisii Premsesko doğrudur bak mantıklı geldi 🥰 ilk kızımda erken tekme hissettim, neyse bu gec olsun yaa son aylarda zaten çok hissedicem 😅😅
pamugumm_ Bende 18 haftalığım hareketlerini hissedemediğim için triplere giriyorum artık acaba yaşıyor mu birşey olmuş mu diye
gokyuzununogrencisii pamugumm_ değil mi 😅🙈🙈 sağlıkla kavuşalım inşallah yaaa Şubat’ı merakla bekliyorum 💜
[silindi] pamugumm_ bende triplere giriyorum 😂 birde bana soruyorlar hissetmiyor musun hala diye bunu hissetmen lazım vs diye modumu hep düşürüyorlar 😒