AlyaDerin21 Ayseeeeylmazzz yok cnmm yaa takma kafana o kadar bende 37 haftalığım 14 kilo almışım önemli olan bebişlerimizdir onların kiloları yerinde olsun da biz nasıl olsa Doğumdan sonra veririz 🥰🥰
Duygu_k Ayseeeeylmazzz 36+5 16 kg 🙈 pişman değilim tadını çıkarıyorum nasılsa biraz azimle verilir alınanlar 😁
Kayaabusra Emrah canım ben daha yaptırmadım şeker testini ama yememen daha iyi diyet listesi mi verdi doktor
Aysegulkinyas 11.haftamin ilk gunu 1kilo aldim sdece ama asiri istahim acik kesin 10 kilo alirim fazlasida olur ve hicde umrumda degil tabiki sagliksiz seylerden uzak duruyorum ama ogunlerim cogaldi ve alakasiz sekilde siyah zeytin yiyorum :) dogumda veriliyo sonrsinda dikkat edersek veririz kizlar dert etmeyin bence hayatimizda kiloyu sorun etmicegimiz tek animiz tadini cikaralim :)
HalisEbruoban Ayseeeeylmazzz hıcbıseye ama cok fazla su ıcıyodum sezeryanda gobek kalır dedıler 10 gun korse taktım be gobegım nede sarkıklıgım oldu su an kızım dokuz atlık 18 haftalık hamıleyım 51 kıloyum
Bhrcbk Htctsbk he sonrası ıcın almaya devam edersın dıye korkmuş o zaman cunku bundan sonrası önemli canım allah saglıkla kucagına aldırsın ınsalalah
BusraNR Ayseeeeylmazzz 66 da çok gibi geliyor daha da alırsam sıkıntı 😅🤣 verilir canım ya doğumdan sonra inşallah 🙂