Nazalex Ada_04 pazartrsi doktora gidicem benimde 36 haftayım sürekli taş gibi yemek bile yiyecek yerim kalmıyor sorucam bakalım. Sizide bilgilendiririm. Tabi aynı sebepler olmayadalir
Silaa_bcr Ada_04 çok ayakta duruyorsan ondan olabilir benimde o haftalarda öyleydi doktorum çok ayakta kaldığını için karnın sertleşiyor demişti.
Seydoss Ada_04 biz 18 haftalığız bazen çatlaklar için yağ sürerken bile alt karın bölgem taş gibi oluyor sizce bu normalmi yani ilk hamileliğinde insan merak ediyor siz 30. Haftalara gelmişsiniz bir bilginiz vardır kızlar
Elifcee25 Ada_04 Yok kimse yasamadı heralde byle birsey ben nstyede girdim sancı yok ama kasılmam bide sertlesme çok. Ozellikle yemek yedikten snra oluyo
Mucizem14 Bende 32 haftaligim son bi haftadir arada sertlesiyor ama korkulacak bisey oldugunu dusunmedim cunku bebegin yeri daraldigi icin arada kendini toparliyor o yuzden sertlesiyor diye dusunuyorum stres yapmayin bence
Seydaa- Sürekli olmaması ile birlikte normal aynı durumu bende yaşıyorum , ama takip edin bebek hareketlerini özellikle 🌸
Meltemmms Bugün o yüzden acile gittim kızlar 27 haftalığım toco cihazına bağladılar sancım çıkmadı. Doktor bir sorun yok dedi magnezyum kullan dedi.Boyu kilosu birden arttı 10 gün önce 32 cm 840 gramdı bugün acilde 36 cm 1180 gr çıktı sıpa🤣
Sumshn Bende 28.haftadayım aynı şekilde bazen korkutucu oluyor bu sertleşme ama normal olduğunu bildiğimiz için takılmamaya çalışıyorum
Lale12 Çok normal sürekli olacak artık bir süre sonra alışıyorsunuz Doğuma antreman gibi düşünün hiç birşey olmuyor korkmayın