Elemon Kızlar genital bölgem de aşapı tarafta ucu olmayan ama adım atınca ağrıyan küçük bir şiş var , korkuyorum siğil okur diye . Ama farklı bir şey napmalıyım ?
Ozge1008 Elemon bende de genital bölgemin iç tarafında var mercimek tanesi kadar ucu yok sanki yağ bezesi gibi ama acısı da yok. Unutuyorum doktora sormaya vallahi bende merak ediyorum ne olduğunu🤷🏻♀️
Elemon Ozge1008 ihmal etmemek gerekiyor allah korusun ben hafta içi mutlaka göstereceğim doktora genital siğillden korkuyorum.
Zeyneb35 Bende de olmuştu ama bekarken kilo alıp verince oluşan yağ bezesi patlasa rahatlarsiniz çok ağrıyor ya
Elemon Zeyneb35 bende çok ağrıyor inşallah siğil falan olmasın da gerisi önemli değil. Sizin geçti mi
Zeyneb35 Elemon Evet patladiginda geçiyor ertesi güne :) ben hareket edemiyordum afedersin aama çamaşır bile çok rahatsız ediyordu
Zeyneb35 Elemon inşallah canım korkma ben internetten sigile baktım sivilce sadece bir taneden oluşmuyor küçük küçük bi kaç tane oluyor öyle yara gibi
Elemon Zeyneb35 ya düşünmen bile beni çok mutlu etti canım teşekkür ederim, şişlikl biraz indi bende doktora göstermedim çünkü doktora mesaj attım gerek YÖK eğer indiyse dedi bende gitmedim. Doğru mu yaptım yanlış öı bilmiyorum