Gayeatk Doktora kontrol için gittiğimde haftaları bir hafta önden saydığımı söyledim oda zaten senin bebeğin bir hafta ileri gidiyo dedi bu ne demek oluyo araya başka bi konu girince tekrar soramadım
MerveKaya38 Gayeatk bir hafta önde gelişmesi yani güzel gelişimi demek istemiş benim oğlumda normal 25 haftalıksa 28 hafta olarak gözünküyordu utrasyonda önde ilerliyordu o yüzden erken alındı
hunilimom Gayeatk gelişimi bir.hafta önde yani atıyorum son adet tarihine göre 20. Haftadaydim ama USG de 21 çıkıyordu bu bebegin pozisyonu olabilir cihaz kaynaklı da olabilir doğumu etkileyen faktör 3-4 hafta ilerde veya geride olması bir hafta doğum tarihi değiştirmez
nurbanu-y Gayeatk benim bebeğim için de aynı şeyi söylüyordu doktorum ama hiç sıkıntı görmedi bu yüzden. Babayı göz önünde bulundurarak uzun ve önden gitmesinin normal hatta beklenen bir durum olduğunu söylüyordu hep. Bebeğim doğdu çok şükür gayet normal 😅
Kiwitoveannesi Gayeatk bu güzel bisey 1 hafta 2 hafta ileride olabilir birazda genetik anne baba iyiyse uzunsa bebekte ufak tefek olmuyor anne babaya benziyor benimde oğlum 2 hafta önden gidiyordu iri doğdu şuanda 3 yaşında ama görsen 4 4 buçuk yaşında gibi yaşıtlarındqn önde gidiyor
Bidamla Sanırım gelişim açısından demiştir mesela baba uzundur bebek bi tık boy olarak uzun gider günğne haftasına göre bi arkadaşım o şekilde oldu baba baya uzun bebek hem 3 gün ilerde gidiyo
Gayeatk Bidamla benimde hem eşim baya uzun bende uzunum yani ondan olabilir diyorsanız kesin öyledir 😂
Hazelhazel Masallah Gelişimi 1hafta onde yani iyi birsey cnm korkma benim de 2 cocugumda aynı sadece bu senin doğum yapacagin tarihi etkiliyor kaç gün onde gidiyorsa dr tarihi geriye cekiyor bazen bu kadar için rahat etsin
Gayeatk MerveKaya38 maşallah, benim kesin doğum sezeryan olacak o zaman mart başına denk gelir şimdi uygulama 15+0 gösteriyor normalde 16+0mı yani
MerveKaya38 Gayeatk evet bir haftaysa 16 dır sezeryansa 39 değilde 38 de alırlar mesela benim öyle oldu
MerveKaya38 Gayeatk bide kilo önemli çok kilolu olanları bekletmiyorlar zayıfsa geriyse ciger geliştirici vitanim serum takvisesi yapılıyor .
Gayeatk MerveKaya38 çok şükür ya ileri olsun o zaman çünkü ben çok zayıfladım bebek gelişmez demesin kimss