Beybi_2022 Kızlar adetime 10 gün var az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı düşününce çok var daha ama yinede üzüldüm negatif çıktığına bu aydan çok umutluyum olsaydı çıkarmıydı yoksa hamile olsam bile çıkmaması normal mi ?
Askeryarii Beybi_2022 varsa bile çıkmaz çok erken yapmışsınız 6 gün kala bile çok soluk çıkıyor zoraki bi süreç olduğu için zamanla çıkıyor
Minnakkurabiyeveannesi27 Beybi_2022 yanlış anlamayın ama daha yumurtlama dönemi yeni geçmiş birkaç gün olmuş hamile olsanız bile o embriyo henüz oluşmamış daha yumurta ile birleşmiş rahime bile yerlesmemistir yani çıkmamasi normal erken gebelik adetten çok çok 3-4 gün önce yapılmalı bence
busraayksll Beybi_2022 hem çok erken hem böyle stres daha da engel ben bir buçuk yılın sonunda artık test yapmayı bırakınca günün geçtiğini unutunca bebise kavustum
Neslihan1309 10gün çok erken bir süreç biraz daha bekleyin gerekiyorsa adetiniz gecikirse yapın böyle erken yapmak strese sokuyor insanı
Violetaa 10 gün çok çok erken 5 gün kala erken gebelik testi ile yap canım . Oda bi ihtimal yani . Bizler gerçekten sabırsız davranıyoruz :) ben de öyleyim
Beybi_2022 Minnakkurabiyeveannesi27 evet doğru söylüyorsun haklısın aslında bende biliyorum erken olduğunu ama işte bi anda bi şeyle yaptım vucüdümün verdiği belirtilere göre 22 - 23 çatlama oldu dediğin gibi daha çok yeni belki dedim işte
Minnakkurabiyeveannesi27 Beybi_2022 rabbim nasip etsin inşallah az biraz kendinizi tutun gerekirse adet ghnu yapın güzel aonuclar alın inşallah rabbim kucağınızi doldursun en kısa sürede
tugbadurmaz34 Beybi_2022 onun belli bir zamanı var yapmak için 10 gün kesinlikle çok erken genelde üzerinde 6 gün öncesine kadar çıkar yazar bende 7. Günde çıkmadı 5. Günde çıktı mesela biraz daha bekleyin şu an varsa da testlerde mutlaka negatif çıkar