Vga16 Kızlar kabızlığa ne iyi gelir ya kesin çözüm 😞 bir gündür afedersiniz tuvalete çıkamadım karnım taş gibi oldu
Bidamla Vga16 sabahları aç karnına bi gün kurusu kayısı yiyorum üstüne su içiyorum yarım saat snra da kahvaştı esiyorum az da olsa günlğk çıkarıyo ama herkese farklı tabi mesela annem incir ile çok güEl çıkmaya başladı
summersu Vga16 güzel bir kayısı hoşafı yapın. Sabah bir yemek kaşığı zeytinyağını aç karna için ardından bir kase de hoşaf.
babecoming Ya ben 4 gün cıkamadım da öldüm öldüm dirildim cok kötü Allah yardımcın olsun 😢 kahve içmek süt mısır yemek yardımcı olabilir bir de incir yiyebişirsin,
Gizemlibirisi Duphalac diye bir şurup var. Hastanede sezeryan sonrası vermişlerdi bana.hemen çıkmıştım tuvalete.doktor kızıma da yazdı hatta. Saglik ocağına falan yazdırabilirsiniz zor zamanlar için.onun dışında kabız olmamaya dikkat edin.
RezMom Vga16 demir eksikliği için hap kullanıyorsanız bi kaç gün ara verin o aşırı kabızlık yapıyor bazı insanlarda bende de yaptı şu an ara verdim sorun yok :)
e_blue_sky_a Vga16 sabah ve akşam hicbirsey yemeden önce 1tabak salata yemek (dilediğiniz gibi salata hazırlayın)
queencz Magnezyum takviyesi kabızlığa iyi gelir 🌸 düzenli olarak kullanabilirsiniz doktorunuza danışarak
e_blue_sky_a Vga16 sabah kahvaltısı ve akşam yemeği öncesi zevke göre 1tabak salata yapıp yerseniz kabızlık sorunu pek olmaz tabii özel Bi sıkıntı yoksa doktorluk
Deniz90- Vga16 kefir için hergün yaptırıyor.bir de günkurusu ve incir öneririm.ben hem cocugumun gelişimi için hem de kabız olmamak için kefir tüketiyorum. Bu sayede kabız olmadım.