elifnr47 Kızlar pudra kendi nişanimda giydiğim bı abiye var siyah renge boyamak istiyorum kaynimin düğünü var elbise aldım yalnız fermuari maglum 8.aylik göbekten zor kapaniyor sizce tutarmi kumaş boyasıyla 🥲
summersu elifnr47 yeşil kaşe trençkotuma denemiştim siyah renk tutmamıştı. Bir arkadaşım kendi rengini canlandırmada kullanılıyor olmaz demişti ama denedim 🙏🏻
Kukulikukuli12 elifnr47 babam toz boya alıyor nerden alıyor bilmiyorum deterjan gibi makineye koyuyor deterjan kısmına. Montunu kotunu falan boyadı gördüm boya da tutmustu. Ama nerden alıyor yada abiyeyi tutar mı bilemem 🤭
Yavru-kus Kukulikukuli12 canım bi sorar mısın hangi markayı alıyor bende eşimin siyah kotunu boyamak istiyorum ne kadar kaliteli alsa da siyah kotun rengi atıyor
Kukulikukuli12 Yavru-kus merhaba babama sordum arkasını bilmiyorum ama tıafiyelerde genelde satılıyor oralar baksın dedi. Birde bu japon pazarları falan varya o tip yerlerde de oluyormus bazılarında. Toz kumaş boya çamaşır makinesine koyuşuyırmus desin dedi 🤭