behrem çatım çok çok müsait olmasına rağmen doktorum boyum 1.50 diye sezaryen yapmak zorunda kalabiliriz diyor. 2-3 cm açıklığım var düzensiz sancılarım oluyor ve 37+3'teyim. bebeğin kilosu da 3400'e yakın. haftamı doldurursam 4 kilo olmasından korkuyorum, kısa boylu olup da çatısı geniş olduğu için kilolu bebek doğurabilen var mı aranızda? bir umuda ihtiyacım var 😪
Selale_bati behrem bende bekliyim burda merak etdim sahsen ben azerbaycanliyim ama istanbuldayim ben kendi ulkemde bogle birseyi hic duymadim qaribime gitdi
reinamm behrem 😂😂😂 ahahahhahah ya bu doktorlar neyin kafasını yaşıyor Allah aşkına. Kısa boylusun sezeryan yapalım demek neyin kafası
behrem Deletedmom15257 ya bunu aylar evvel bi arkadaşım demişti bana gülmüştüm dalga geçmiştim. şimdi de doktorum diyince şok oldum, öyle sezaryen yanlısı biri de değil gerildim iyice
Kartal1903 Çatın genişse normal doğurması lazım bunun boy ile alajası yok sezeryan da ısrar ederse bence doktorunu değişmelisin behrem
behrem Kartal1903 ısrar etmez inşallah çünkü her açıdan güvendiğim biriydi, düşündürdü beni böyle konuşması
ZeynepSabancay behrem eltime de öyle demiş doktor bayada normal doğum yaptı. Benim se boyum uzun değil 37+3 te 3 kilo doğdu
reinamm behrem demekki güvenilir değilmiş canm. 1.47 boyla 9 çocuk doğuran kadın tanıyorum. Neyin kafası bu. Bence doktorunu değiştir
Kartal1903 behrem bence başka bir doktora danış cünkü çevremde 150 lerde doğumu normal yapan cok arkdşm ablalarım var canım
ZeynepSabancay behrem doğum kadına verilmiş bi mucize . Uzun boylu kadına verilmiş bi mucize değil. Hıı başka sebepler olur o ayrı.
behrem reinamm bu saatten sonra da değiştirmek çok zor ya, inşallah açılmam hızla ilerler de doğururum hemen hayırlısıyla 🙄
Caglasmsk behrem 1.58 boyum cati muayenesinde doktorum normal dogum yapabilcegimi söyledi. Gecenlerdede eşimin kuzeni dogum yapti oda 1. 50 flndir 4.cocugunu dogurdu normal dogumla😂 tabii catidan kaynakli degisebilir ama boyla alakasi yok cnm ya.
behrem Caglasmsk ben de öyle biliyorum da offf neyse dua edeyim de açıklığım ilerlesin bebek 4 kiloyu bulmasın 😇😇 çok sağ ol
behrem Yasemindemirtas 1.55 olsan sıkıntı olmaz ama 1.50'sin sınırdasın dedi, 4 kiloyu geçmezse normal yaparsın dedi. aslında çatın 4 buçuğa bile müsait dedi ama 1.50 olunca düşündürmüş onu:(
behrem Kartal1903 normal doğum oluyor evet ama bebeğim biraz kilolu 4,5 bile doğurabilecekken kilosu 4 olursa sezaryen olabilirsin dedi sadece :/