Feyzadilara Deletedmom_70 benmde cok yukseldi daha yeni dustu bol su ic gunde 1 bardakta su ictiginde yarim tatli kasigi suyuna sirke at ic dusuyor ben yarin dustu ama yinede emra bakilcak birse gunde 2 dis sarimsak ye
Taze Deletedmom_70 her yerim kaşınıyor avuç içim ayak tabanum dahil ilaç alıyorum krem ve losyon kullaniyrm
Feyzadilara Deletedmom_70 ast ve alt dimi yuksek olan dedigim gibi bol su ve ayriyeten gunde 1 tatli kasigi ile 1 bardak su ektradan normal su disinda yani ve 2 dis sarimsak ye dusucektir bir sorun yoksa
Deletedmom_70 Feyzadilara ay benim kabarıyor kaşınıyor bu nedir allah için şuan deliriyorum kaşımamak istiyorum yok kaşıyınca dahada azıyor öldürcek beni
Oznurkk Deletedmom_70 benim hiçbir belirtim yoktu. Gebeliğimi öğrenip gidince doktor test yaptı orada yüksek çıktı.
Feyzadilara Deletedmom_70 direk ozele git canm yada iyi bir egitim arastirmaya yukselirse cok ugrasturuyor surunduruyor diyebilirim
Feyzadilara Deletedmom_70 direk ozele git canm yada iyi bir egitim arastirmaya yukselirse cok ugrasturuyor surunduruyor diyebilirim
Surad7234 Deletedmom_70 bendede ilk gebeligimde olmuştu ve kaşindikça çoğalıyordu doktor bir ilaç yazdıanca öyle geçmişti
Taze Deletedmom_70 ilaçları kullanırsam ilerlemeyecegini söyledi bebeği etkilemiyor doğum yapınca geçiyor hemen
Feyzadilara Deletedmom_70 kuzum crp enfenkyon cildin icin ayri bir sorun vardir crp icin hematolojiye gitmen gerek