busraayksll Busakturk canım burayı bilmiyorum ama cikolatadeposuu diye bı sayfa var yaptıranlar memnun hep bide bebekcikolatası var ordan da hep fenomenler yaptırmış gayet güzel görünüyor sadece sanırım daha pahali
fizikcianne Busakturk canım bende çikolata arayışındayım şimdi sen deyince sayfaya baktım bir kaç arkadaşım daha takip ediyor bana güvenilir geldi. Ve fiyatta uygun geldi sanırım ben buradan yaptıracağım teşekkür ederim 🙈
Aysesultan97 Busakturk ben vipcikolata sayfası yaptırdım çok çabuk ta geldi. Çikolata tadinada baktık çok lezzetli idi.
Denizel777 Kızlar ben yaptırdım diğer sayfalar yüksek fiyat vermişti hem makul hemde 3 gün içinde geldi tabiki çok kaliteli bi çikolata beklemeyin pelit marka gibi falan ama normal çikolata işte zaten bence gerek yok hastaneye gelene ikram edicem:)
Busakturk Denizel777 benimde geldi görünüş güzel tadına bakmadım çok waoe olmasına gerek yok ya herkese dagıtılcak sonucta
Tgbnrbltt Busakturk bide tadı nasi bı kac yorum okumuştum tadı idare eder pelit kadar güzel bı tat beklemeyin yazılmıştı. En kalitesini tbi bekliyorum bnde piyasaya gore uygundu fiyatları ama çokta tadı kötü olsunda istemem