Daisy0000 birhikayegibi Aklınıza gelen ve burada yazan herrrrrşeyi kullandım. Hiçbiri geçirmedi, en son genel cerrahiye gittim Fito krem yazdı bakalım o yarayacak mı .. Doğum yapalı 3 ay 7 gün oldu hala ucu çatlak,çok acıyor
Elasss077 birhikayegibi soğan kürü yap bence. Biraz can yakıcı ama hızlı toparlıyor. Fırına atın soğanları kabuklarıyla iyice sulansın. Ilıktan bir tık daha sıcakken sulu bir şekilde soğanın yarısını göğüs ucuna kapatın. İlk etapta yakar ama iyi gelir sonrası da acısa da emzirmeniz lazım ancak öyle düzeliyor. Benim de göğüs yaram olmuştu kanamıştı hatta baya. Ağlaya ağlaya yapmıştım ve çok hızlı toparladı🥲 Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum çok iyi anlıyorum.
Elasss077 birhikayegibi bide emzirme eğitimi alabilirsiniz doğru emzirmeyle hemen toparlar ve tekrar yara olmaz inşallah. Kendi sütünüzü sürmek ve zeytinyağlı bakım bunlar da destekleyici olur. Gümüş kapak çok işe yarar. Gümüşün yaraları iyileştirici özelliği vardır. Ama dikkat edin arada havalandırmak da gerek havasız bırakmayın.
Elasss077 birhikayegibi göğüs kalkanını da deneyin yaranın iyileşme sürecinde en azından şişen göğsünüzü yine bebek boşaltabilir ve canınız yanmaz.
Yenibirannee Daisy0000 ise yararsa banada soyler misiniz ya bende dogum yapicam dogumdan cok göğüs ucu yarami düşünüyorum 🥺 ilkinde çok cektim
sevgilihayyam Daisy0000 gümüş kapak kullanmak, zeytinyağ sürmek iyi gelir. Ve bebeğin memeyi doğru kavradığından emin olun. Bebek doğru kavramaz, meme tam boşalmazsa yara olur. Acıya acıyada olsa emzirmeye devam. Ve mutlaka sağım yapın. Etkili olur.
Monarosa06 Merhabalar benimde çatlak ama yarı bı kısmı bı kısmı beyaz çatlak bende ne kullandiysam geçmedi 4 ay oldu . Siz ne kullandınız fayda etti mi Daisy0000
HeycanliMommy Valla ben herseyi her seyi denedim bi sürü param gitti asla gecmedi. Şimdi bi memedeki gecti diğerinde cıktı. Gecen de şöyle geçti emzirmedim sağdım o ucu dinlendirdim. Hicbir şey çözüm olmuyor. Tereyagı dediler bana yaramadı belki sana yarar
birhikayegibi HeycanliMommy canımdan can gidiyor sanki hiçbir krem işe yaramıyor nasıl olacak böyle bilmiyorum sağma makinesi de aynı şekilde acıtıyor mu acaba denemedim
HeycanliMommy birhikayegibi bence sağma makinesi daha beter ediyor. Ben sürdüm etki etmedi. Tuzsuz tereyağı olacak.
nurnurteo birhikayegibi ben gitmediğim doktor kalmadı 2 yıl her emzirdiğinde kanıyordu ağrısını birtek gümüş kapak alıyordu hiçbir krem veya ürün fayda etmedi kime gümüş kapak önerdiysemde memnun kaldı güvenebilirsiniz
birhikayegibi adatuna evet zeytinyağı ve bebek yağı sürüyordum öncesinde hiçbir işe yaramadı sanki hiçbirşey sürmemişim gibi çatlak ve yara oldu
QueenMother birhikayegibi çok geçmiş olsun tahinin üzerine biriken yağ varya ondan sür Hindistan cevizi yağı sür bide göğüs pedi filan kullanıyorsan kullanma emzirirken meme ucunu iyce kapmasını sağla
Elfanne birhikayegibi emzirmeden sonra lansinoh sürün ve kesinlikle strec filmle kapatın faydasını göreceksiniz lansinohu yıkamaya gerek yok zaten yazık ben acısını bilirim şifa olsun insallah
QueenMother birhikayegibi evet canım göğüs pedi yarayı dahada kötü bende ilk bebeğimde çok çektim eğer sütün akıyorsa kalın bezler havlular koy birde göğsün şiş şekilde emzirme sütün çoksa biraz sağ memeyi yumuşat öyle emzir
Yigit_Yagiz_Moms birhikayegibi evet ilk günler doğum hengamesinde kullanamamıştım yara oldu. Sonra her emzirmeden sonra kullandım. Bir dahaki emzirmede de yıkadım. 2-3 güne iyileşti.
binnur64 birhikayegibi tahin yağını deneyebilirsiniz ben doğumdan beri her sızladığında sürerim hemen geçirir