LavinsMom Merhaba kizlar. 25+5 haftalik hamileyim. Cok fazla ayakta durunca biseyler yapinca karnim aniden sertlesiyor alt karnimda bebek toplaniyor sanki canim aciyor hatta. Sonra gelip uzaniyorum soluma hemen geciyor. Yasayan var mi acaba?
Mrvcakatt LavinsMom benim bebek de bu sekilde. Ama ben kanama oldugu zaman hep yattim acaba ondan mi diyorum
Bgm_i LavinsMom yalancı kasılmalar. İzne ayrılmadan önce çalışırken çok yorulduğum günler bu anlattığınızı yaşardım. Doktorum bunun normal olduğunu ama kendimi bu kadar yormamam gerektiğini söylemişti. Uzanıp bol su içip dinlenmeniz gerekiyor. İlk kontrolde de drunuzla paylaşın her ihtimale bebek hareketlerini sıkı takip edin 🌺
ElifKarata LavinsMom bende 21.haftadym ilk defa bugün bi anda uzanırken dümdüz yatıyordum sol tarafım bosaldi sağ tarafm a toplandı distan bile gördüm sağ tarafım yükseldi dağ gibi sol taraf indi elimle elleynce boş yumussakti sol. Sag da sepsertti bende korktum niye böyle oldu acaba diye düşünüyorum
LavinsMom Bgm_i kontrolde hersey yolunda ama bebek cok haraketli . Sanki istedigi sola yatayim hep 😄 yuruyunce falan guzel hicbirsey yok. Ama mesela ayakta durup yemek yapsam biseyler yapsam o zaman basliyor . Cok tesekkur ederimm 🤗😍
Mrvcakatt LavinsMom benim de oyle icerde boks yapiyor , sanirim ayakta durdugumuzda hareket edemecegi icin kasiliyor
Mrvcakatt LavinsMom evett yaa bence bunlar keyif sahibi olacak :)) bir postta gordum buyume ataginda da oluyormus