anneeoluyoruumm Kızlar yumurtlama (ovülasyon) döneminde birliktelik olduktan kaç gün sonra gebelik oluşur acaba, yardımcı olabilir misiniz ?
Badgirl_ anneeoluyoruumm bende bekliyorum yumurtlama 4 gun oldu geceli bildiğim kadariyla 1 hafta sonra kanda çıkıyor
My_Angels anneeoluyoruumm herkeste değişkenlik gösterir mi bilemiyorum ama ben yumurtlama günü dahil 10. Gün testte silik çizgiyle öğrenmiştim
Badgirl_ anneeoluyoruumm Inşallah 1 kizim var 5 yaşında ama bu ay korunmayı bıraktık bakalim hayırlisi hakkimizda
Minnakkurabiyeveannesi27 anneeoluyoruumm rica ederim canım rabbim kucağını boş birakmasin inşallah 🤲🤗
anneeoluyoruumm Minnakkurabiyeveannesi27 amin canım amin rabbim isteyen hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın🥹💖
anneeoluyoruumm Yigit_Yagiz_Moms 3 gün öncesini de değerlendirdim, 3 gün sonrasını da değerlendirdim gerisi rabbimin takdiri💖🥹
anneeoluyoruumm Rumeysahin ya inşAllah bende güzel haberler alırım, öğrenmeden önce koku hassasiyetiniz var mıydı? Yoksa öğrendikten sonra mı koku hassasiyetiniz başladı 🥺✨
anneeoluyoruumm Bekledigimmucizemm bilmiyorum ama yaklaşık bi 3-4 gün önce yumurtlama dönemimdi ve dünden beridir aşırı şekilde kokulara karşı hassasiyetim var midemi bulandırıyor bundan dolayı pek birşey de giyemiyorum neyden kaynaklı olabilir anlamadım🥺🫣
Yigit_Yagiz_Moms anneeoluyoruumm evet sen elinden geleni yapmışsın gerisi allahın takdiri. Gönlüne göre olsun inşallah. Ne kadar zamandır deniyorsun?
Bekledigimmucizemm anneeoluyoruumm daha çok erken belirti göstermesi şu an imkansız bekleyin 1 haftaya kadar varsa testte çıkar
Rumeysahin anneeoluyoruumm inşallah en kısa zamanda olur benim kasıklarımda ağrı ve şişkinlik vardı göğüslerimde falan bulantım 8. Haftada başladı koku hassasiyeti şimdi de yok öyle yaşamadım pek
anneeoluyoruumm Rumeysahin ne güzel sanırım benim tutarsa eğer bayağı yoğun geçecek, aşırı hassas bir yapım var🫣