yenibirannis Dün öğlen 12 de sezeryan oldum gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkmadım daha yani şuan yok hep çorba sıvı tükettim ondan mı acaba siz nasıl neler yapıp çıktınız kızlar☺
Gamzecanpolat yenibirannis kayısı hoşafı içebilirsin arkadaşım öyle yapmıştı sürekli sıvı aldıgın içinde olabilir
Minnakkurabiyeveannesi27 yenibirannis Canım tabiki yeme içmenin etkisi büyük genellikle sıvı alındığı için süreç geç olabiliyor ama hem rahat olmanız açısından hemde çıkabilmek adına kayısı suyu ve kayısı hoşafı tüketmenizi öneririm
Senayuzuntas yenibirannis 3 gün sonra cıktım bol sıcı alın kolay oluyor cok korkmuştum bn ama rahat oldu
yeninesilanne-99 yenibirannis ben 5 gün sonra gidebildim ama sürekli kayısı yiyordum ve kayısı suyu içiyodum
Senayuzuntas yenibirannis Evet korkmayın bn resmen zorla gittim tuvalete korktukça kacıyor sanki ama sıvı aldıysanız rahat yaparsınız
yenibirannis Ebru_ozdemr24 hayr hiç korktuğum kadar değildi ama hastaneden çıkınca dikiş yeri acıması yanması oluyo hastanedeki yapılan iğneler ilaçlar daha kuvvetli
Ebru_ozdemr24 yenibirannis adet agrısı gibiyse parol vs iadere edilir bence peki süt ne zaman veriyoruz bebeğe
Sellmaseellma yenibirannis 2.gün gece çıkabilmiştim gaz sıkışmasından ölmüştüm ben ama hep püre yemiştim hastanenin getirdiği yemeklerdi sürekli sıvı tükettim eve gelincede kayısı hoşafı içtim rahat çıkıyordum wc ye ilk zamanlar dikiş yerinde ağrı sızı normal canım 2 haftaya normal olursun