FKRKS29 Badgirl_ aminnn❤️ ilk boş gebelikten düşük oldu temmuz ayında geçen ay denedik olmadı bu ay ovulasyon testine başladım bakalm
Minikkelebegim13 Zeyna27 bende internetten bu marka aldım ilk defa alıyorum daha önce kullandınız mı bu markayı?
Zeyna27 Minikkelebegim13 evet ama eczaneden almıştım internetten yeni alıyorum bakalım test günümde doğru gösterecek mi
OguzMoms Badgirl_ Sat 3 Eylül 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim darısı bütün isteyenlerin ve hakedenlerin başına 🤲🌸
1prensesannesi__ Badgirl_ benimde sat 11 eylül bat 1 hafta sonra dayanamayip erkenden test yapiyorum diye test falan almadim 15 ekime kadar sabredip oyle test yapcam zaten hamile degilsem o gune kadar adet olmus olurum 😃
Rapunzel-25 Badgirl_ yok canım yüzümde çok sivilce çıktı bu ilk hamilelgimde de regl olunca da cikiyo o yüzden bişey diyemiyorum pazartesi test yapcam olmazsam
Sadeceanne2 Badgirl_ Allah’ın izniyle bizde denemelere başladık 21 Eylül sat 23 günde 1hafta sürüyor. Regl (1ay da bir ) döngüm hayırlısı ile hepimizin kucağını Çifter Çifter sağlıklı uzun ömürlü hayırlı güzel kaderli evlatlar ile doldursun Rabbim inşallah 🤲amiiiinn
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 bende reglim gecikirse siparis verip almayi dusunuyorum siparisle 3 4 daha beklemis olurum diye 😃 gecen sefer 12li prodoctor almistim bu seferde ondan alabilirim 😃
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ Bat 12 ekim benim birkaç günde gecikmeli test yaparsam 15 gün sonra falan test yapabilirim ancak daha yolum uzun😂 Şimdilik 5li prodoctor aldım çok güvenemediğim için eğer doğru sonuçlar verirse 12li de alabilirim ilerde tabi inşallah almama gerek kalmaz🙏🏻
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 test kuruma cizgisi cikariyo ama ilk 5 dk dogru sonuc gösteriyo ben bat hesaplamadim gecen hafta akintidan yumurtlama gördüm once seffafti pazar gunu beyaza döndü o gun aksam degerlendirdim simdi yumurtlamadan sonraki 7. Günümdeyim haftaya bu gun yarjn adet gunum olması lazim ama 2 aydir gecikme oluyo o yuzden ben 15inde test yapcam gecikirse bile o kadar gecikmez diye 😃