Minnakkurabiyeveannesi27 melike81_ genelde tahmin ediyorlar %90 şu diye bende normalde özele gidiyorum ama binde bir dayanamıyorum kendi doktorumun süreci gelene kadar arada devlete de gidiyorum ne yalan söyleyeyim 🤗
melike81_ Minnakkurabiyeveannesi27 hahaha iyi fikir ama aklında kalıyor dimi merak ediyosn falan saun kaç haftalksn😂
Minnakkurabiyeveannesi27 melike81_ biz 30 haftalık olduk yani artık cinsiyetiniz kesin Allah’ın izniyle bir oğlum var birde prenses geliyor şimdi 🥰
melike81_ Minnakkurabiyeveannesi27 ay çok güzeeel sağlıkla gelsin inşallah 🥰🥰🥰 inşallah benımde kız olur yiağğ
1cocuklumom Yaseminduygulu bu kadar net falan gösterdi mi erkek dediğinde bana ds erkek dedi pipi gösterdi 😂😂
mervemurat16 Dilooosu maşallah prense değişmez bence net belli çünkü banada 16.da kesin kız dedi doktor detaylıdada kız olduğu netleşti kesin olarak.
Sleppy Dilooosu yani bu kesin erkek görünüyor ama ben 15 haftalıkken bana erkek demişlerdi ama sadece testistitlerini gördük demişti doktor 29 haftadan sonra kesin kız dediler şu an 31 haftalık gebeyim 🥰