Zeynepkanat Alyanil son dönemde çok duyuyorum böyle nst cihazlarında sıkıntı var heralde çoğu kadın sancısı olduğu halde nst de sancı çıkmıyor burda okumuştum hatta nst de sancın yok diyipte aynı gün doğum yapan bi kadın vardı
Alyanil Zeynepkanat vallahi nst bagliyken iki defa sancim cikti yok bisey dedi ebeler cok kotuydu suan ağlıyorum gordugum muameleye sezeryan olmak istiyorum ama ondanda korkuyorum
Papatya_kokuyo5 Zeynepkanat sağlıkla al kucağına inşallah benimde sancım var ama açılma yok doktor bekliyecez dedi 37 haftalıgz
Esmagrr Alyanil hastanede ki kişiler yardımcı olmuyorlarsa kalk git yoksa çok büyük travmalar yaratıyor aman diyim psikoloji de çok önemli
Papatya_kokuyo5 Zeynepkanat deniyorum onları da affedersinz ilişkiden sonra sancım artıyor kasılma oluyor
feyzanurkadir Sıcak duşa girip belinize su tutun uzun süre. Açılmayı sağlıyormuş ağrıyoda hafifletiyor
Zeynepkanat Papatya_kokuyo5 kasılmaları arttırarak açılmayı hızlandırıyor Zaten aslında ne kadar ilişki o kadar çok açılma😂
Bintiturab Alyanil nişan bazen birkaç gün öncesinden de gelebiliyor sancınn siklasmasini bekleyin bence çünkü hastane bazen bırakmıyor ve uzandiriyorlar buda açılmaya sıkıntı verir
Papatya_kokuyo5 Zeynepkanat ama bu kasılmaya güç dayanmıyor mesela bir saattir çekiyorum benek taş gibi kendini toplamış bir kenara