Safakkk Kızlar bebeğim sariliktan hastanede yatıyor süt sağmam lazım sütüm az geliyor bildiğiniz süt yapıcı çay vs yiyecekler var mı hemencecik süt yapsın
Elt60 Safakkk Dut kurusu,dere otu,bulgur, hoşaf, mısır,bestlak damla (eczaneden alabilirsiniz). Ve bol su için. Aklıma gelenler bunlar. İnşallah gelir sütünüz. Stres yapmayın. Çok etkiliyor.
zumrasmom1 Safakkk valla hicbirsey yapmıyorum daha dogurmadim ama bir iki aydır sütüm geliyor sürekli. Özellikle bebek sevince bebeğin kiyafetlerine ultrason görüntülerine bakınca akıp gidiyor
Kumsalakkus Sıcak su da duş alın bude tarhana çok yapar stres kesinlikle yapmayın bebeğinizn resmine bakarak sağım yapabilirsiniz inşallah kavuşursunuz bian önce
Bmbe21 Safakkk benim bebeklerim yoğun bakımda yatarken yoğun bakım hemsiresi eşime humana nın süt artirici çayını alın eczaneden demiş eşim de hemen almıştı çok faydasını gördüm. Kayinvalidem de sürekli kara üzüm hoşafı kaynatti onları içtim artık süt torbaları yetmiyordu bana
Mutlulukkk Safakkk canim hcbir sey yiyip icmiyorum extradan, sutu getiren arttiran tek sey mutluluk, sifir stres ve sık sık emzirmek. Diger kalan her sey biraz arttirir belki ama bu dedklerm kadar degil. (Benim tecrubem)