Selcanunal2004 Kızlar merhaba 25.haftalık hamileyim. 2-3 gündür yalnızca yürürken sol kalça bölgemde kuyruk sokumu ağrısı oluyor. Otururken yatarken sorun yok Ama yürürken hayat zindan gibi Bıçak giriyor gibi oluyor Ne yapmalıyım fikri olan var mıdır 😢😢
Melike_02 Selcanunal2004 benim sol değilde sağ kalçamın kemiği ağrıyo bide kuyruk sokumum sanki bıçak dayıyorlar o derece resmen eşime her akşam masaj yaptırıyorum naneli kremle ferahlıyor az da olsa iyi geliyor 😞 ayakta durmaktan oluyo çok yormayın kendinizi
Ilba_34 Selcanunal2004 aynı ağrılar bende de var benim ayakta sıkıntım yok ama oturamıyorum 10 dk sonra ağrı başlıyor masaj anca rahatlatıyor 😑 25 haftalığız bizde
Miracleee Selcanunal2004 bende 12 haftalikken başladı o kuyruk sokumu agrisi canım. Magnezyum eksikliğinden oluyor demişti doktorum. Her gün Bi tane muz. Sabah akşam sade soda iç biraz da badem ye dedi. Bunları yaptım. Şimdi arada bir nadiren hafif ağrım oluyor.
Sevdeeez Benimde öyle oluyor eşime her akşam masaj yaptırıyorum ancak öyle rahatlıyorum bide şu masaj aleti var trendyolda 300 tlye ondan aldım gün içinde de onunla kalçalarıma masaj yapıyorum
Selcanunal2004 Sevdeeez nasıl yürüyorsunız ya 🥲🥲 penguen gibi oldum 😂😂 Sıcak duş alıyorum krem sürüyorum fayda yok
Selcanunal2004 Melike_02 çok sağol canım Sıcak su torbası fayda eder mi acaba otururken yok da yürümek azap oluyor ya
Selcanunal2004 Ilba_34 demek bu dönemlerde normal 🥲🥲 ağlicam yürürken bıçak giriyor sol kalçama Resmen yürümek zorlaştı
Selcanunal2004 Ilba_34 yaaaaa Çalışıyor musun 🥲 Youtubedan bugün bi kaç video gördüm yaptım Yarında yapcam bakalım nasıl olcak
Ilba_34 Selcanunal2004 yok çalışmıyorum bende yapıyorum esneme hareketleri ama hiç fayda etmiyor fıtık olabilir mi diye düşünmeye başladım 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Selcanunal2004 Miracleee aaaa ciddi misin Aslında magnezyum ilacı içiyorum Ama muz yiyim ve soda mutlaka içerim Allahım çok fena bıcak giriyor napcam bilmiyorum Yürümek azap
Miracleee Selcanunal2004 bende Bi gün yolda çok kötü olmuştum. Eşimi aramıştım gelip almıştı. Kitlenmistim resmen. Öyle böyle geçecek inşallah bu günler de canım. Geçmiş olsun
Selcanunal2004 Miracleee ay aynıyım yaaa Yarın nasıl işe gidicem diye kara kara düşüniyırum 🥲🥲🥲 Geçecek umarımm geçici bir süreç sonuçta