superrmomy Kızlar herkese iyi akşamlar. Dün sabah dusuk yaptım 9 haftalik bos gebelikti kendi doktorum ameliyatta olduğu için baska doktora muayene oldum kürtaj icin zorlayınca devlet hastanesine gittim ve hastanede parçayı düşürdüm doktor kontrol etti kürtaja gerek olup olmadığına bakmak icin metiler diye bir ilac verip gönderdi baska hic birsey demedi ilacim bittikten sonra kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum düşükten sonra rahmin toparlanması ne kadar sürüyor yada bu süreçte neye dikkat etmek gerekiyor sudan çıkmış balık gibi kaldım bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi şimdiden herkese teşekkürler Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah 🤲
Dlktpl superrmomy ıyıkı kürtaj olmamışsın benı kurtajda mafettıler bıkac ay bekle vucudun toparlasın en ıyısınıde dr soyler
SuAte superrmomy Allah yardımcın olsun canım, bende o haftalarda kürtaj olmuştum Rabbim benzerini, beterini bidaha yaşatmasın. Ayakta duş al, sıvıyı bol tüket,ağır kaldırma, kendini sıcak tut,Dr. gitmeden de korunmayı bırakma 🙏🏻❣️
Deryakaya1802 superrmomy ben de 8 haftalıkken kürtaj oldum canım devlette. 2 ay sonra hamile kalabilirsin Dedi doktorum tam 2 ay sonra ilk denemede oldu çok şükür 30.a geldik artık 🤗🙏🏼 Doktorunu dinle, rahmin kendini toplarsa sağlıklı bi gebelik oluyo zaten Allah'ın izniyle.
Emine2222 Canm bende düsük yaptim ve bana 2ay dedi ilk basta ama sunuda dedi rahim nezaman topsrlanirsa ozaman gebelik olusurmus yani korundum bir sene sonra gebe kaldim suan 20haftaligim ♥️
superrmomy Dlktpl geçmiş olsun canım ozeller direk kurtaj diyor daha konusma hakki vermeden narkoz vercez yemek yedin mi falan diye sordu zaten normal yolla dusuk yapıyorum başlamış parça düşüyor esimi korkutuyor kan kaybeder baygınlık gecirir diye hekimlerede guven olmuyor artik inşallah bir an önce atlatırız.
Emine2222 superrmomy insAllah cümlemize cnm kalp atisi olusmamisti ve 9hafta yerine 5 idi gelismemisdi yani sen neden düsük yaptin peki
superrmomy SuAte Haftaya bir haftam dolsun hemen gidicem canım ilacta kullanıyorum rahmin asagida olduğunu söylüyorlar ondan korktum biraz 😔
Dlktpl superrmomy anladım hayırlısı olmus senın ıcın ben 20.hafdada kaybettıgım ıcın mecbur oldum ıcımde parca bıle unutuldu ıkı kere oldum oyuzden rahım yapısıklıgı oldu amelıyat gecırdım asırı kan kaybettım normal dogum yapıp ve kurtajdan sonra 45 gun sureklı kanamam oldu yuruyemıyorum bıle asırı yorgun hıssedıyodum ınsallah sende bıran once toparlarsın yenıden hamıle kalırsın
SuAte superrmomy bana denilenleri bi duysan 🤷♀️ Dua et, kendini de sık sık kontrol et canım sıkıntılı bişey olduğunda bekleme hemen git, Allah yardımcın olsun
superrmomy Emine2222 benim boş gebelikti canim 9 haftaya kadar bekledik bebek oluşmadı kendiliğinden düştü
superrmomy Deryakaya1802 insallah canım doktor birsey demedi bende soramadım büyüklerim vardı yanlış yaptim utanmakla keske sorsaydim dedim simdi tecrübesiz kaldim 😒