Damlacaa Dogumum bebegimin kalp atislari dusmeye baslayinxa 5 cm aciklikla sezeryana dondu. Simdi ikinciye kazayla hamile kaldim :) dogum yaptığımda 19 ay tamamlanmis oluyor. Ssvd olmasi mümkün mu 🥲 Biliyorum 2 sene olmasi gerek ama bir ümit
Gulhacolak Damlacaa burda bir kac kiside okumustum galiba senin gbi 2 yil tam dolmadan yapanlar vardı. Ama en dogrusu doktor ile görüşüp bilgi almak 😊 bende ssvd düşünüyorum ama benim 5 yila yakin var arasi
Twobabysmom Damlacaa Bizim 21 ay olacak doktorum arası gayet güzel dedi 37.haftadayim bekliyoruz. Doktorunuz uygun görmezse söyler SSVD yaptıran bir doktordan bilgi almanız önemli
Bebetooooooooooo Damlacaa aynısını yaşadım kalp ritmi sıkıntı oldu ve 5 cm açıklık ve kendi sancım vardı bu yüzden sezeryana döndü normal başlatılan doğumum ben de 2.yi normal istiyorum şimdiden hastane de arıyorum bebeğim 9.5 aylık siz bulabildiniz mi ssvd yapan dr
Atlans Rami hastanesi Nehir Bayram , Pendik Medipol Aytakin Hanım, Ataşehir Medar’da yapan doktorlar var, Semra Özer, Sare Davutoğlu, Bilge Öğütçü, Yusuf Olgaç, bildiğim Ssvd doktorları bunlar 😅