prensesyolu625 1122esraesila aynı doktora gidiyormusuz bana da yaptirabilecegini söyledi ama ayrıntılı konuşmadım daha risklerinden bahsetti mi size fiyat farkını sordunuz mu
1122esraesila prensesyolu625 evet bende ayrıntılı henüz konuşmadım haftaya gideceğiz inşallah o zaman konuşacağım. Fiyat farkı sordu arkadaşım benden önce gitti de fiyat farkı olmadığını söylemişler
Humeyraa23 Xrtb Memorial 16 vip 21 Oda süsleme vs dahil olan vip oluyor üç dört ay önce bu şekildeydi ssvd fiyat farklı mı bilmiyorum dünyam hastanesi ise 12ydi aynı sıralarda sormuştum onuda
Humeyraa23 Xrtb üç dört ay önce sormuştum onuda memorial ile aynı zamanlı bu söylediğim fiyatlar ssvd için geçerli mi bilmiyorum bir çok hastane fiyat farkı çıkarmıyor
Birbahargunu 1122esraesila Cahit beyin normal doğumu 15 bin miymiş ben de onun hastasıyım 31. haftadayim hiç sormadım da
Birbahargunu 1122esraesila benim de var sendikam muayenede geçiyordu doğumda da geçer o zaman teşekkür ederim iyi oldu
prensesyolu625 1122esraesila gerçekten mi fiyat nasıl öyle ikiye katlanıyor akıl işi değil sezeryana mecbur bırakmak için mi yapiliyor acaba
1122esraesila prensesyolu625 bende anlamadım çok üzüldüm aslında adapte olmuştum baya kısmet değilmiş demek ki