piyanoogrtmnanne Doktor bebeğin aşağıda konumlandığını söyledi, ön alt gibi bişeyler yazdırdı hemşiresine . benim de hep bacak aralarım ağrır , alt kısım ağrır, bu erken doğuma sebep midir?
gamzee07 @piyanoogrtmnanne kaçıncı haftadasın canım benim 29 haftalık. İlişkiye son verdik Resmen indi yani baya
piyanoogrtmnanne gamzee07 canım açıkçası ilişki konusunda ilk günden beri kesmediğimiz halde hiçbir doktor uyarıda bulunmadı biz de bırakmadık . Riskli şekillere girmiyorum zaten de , 26. Haftadayız. Yürürken kalkarken vs zorlayıcı oluyor , penguen gibi yürütüyor insanı. Ne bileyim bu bi problem mi bilemedim erken merken doğar mı diye
gamzee07 @piyanoogrtmnanne Bende aynı şeyle oluyor ara verdim benim doktorum deme di ebe m söyle di erken doğum olur Allah göstermesin ara verin dedi verdim bende Allah göstermedin geçen sinirden ağladım neden böyle indi diye Ama korkma sen bünyelerimiz farklı sen bida gitin zaman doktoruna bi sor istersen ara verip vermiceni der sana
Feyzabeyoglu Benim altta demedi de bas asagi duruyor bebek dedi doktor Çatı ağrım var cok fazla Bacak aralarım ağrıyor falan bende 29 haftalik olcam yarin Cok fazla ayakta kalmamaya dikkat et bence