piyanoogrtmnanne Ben öğretmenim , masamda sürekli oturuyorum ve kollarımı bağlıyorum öğretmen duruşu genel 😆 ne zaman kolumu bağlasam ve dursam o baskıyla beraber bizim oğlan vuruyor. Acaba sıkışıyo mu🤣 var mı buna benzer şeylerden bebişi tepki veren
LavinsMom piyanoogrtmnanne ben oturup ayaklarimi karnima cekersem vuruyor 😄 ama sıkmıyorum. Nedense hoslanmiyor galiba. Bence cok guzel hiss ediyorlar herseyi. Eşim kafasini yaslayinca nasil tepkiler veriyor. O cekiliyor ben elimi koyuyorum duruyor . 😂 Ama evde yalniz olunca bana tepki veriyor.
Gule1- piyanoogrtmnanne ben de 26. Haftadayım ve biraz öne doğru oturunca bende de oluyor masaya dayanınca filan bende sormuştum sanki etrafıma bu soruyu. Acaba sıkışıp sinyal mi veriyor yoksa ben o pozisyondayken o da kendine pozisyon mu buluyor bilmiyorum. Tedirgin oluyor ama insan
aslanprenses_ piyanoogrtmnanne 😅😅 akıllı bıdık hissediyordur😂 benim kızım da çok hareketli sadece video çekmeye çalıştığımda hissediyor bir de babasının sesini duyduğu an sakinleşiyor. 😍
Freyan kahvesever__ kolunu bağlayınca gobeginin üstüne geliyor kolunun da ağırlığından bahsediyor bebeği rahatsız ediyor mu diye
LavinsMom piyanoogrtmnanne bir tek ultrasonu sevmedigine eminim 😄 ultrasona girince cocuk bezdim triplerine giriyor sanki 😂
piyanoogrtmnanne LavinsMom 😁😆😆özel hayat da kalmadı arkadaş diyordur belki . Sürekli dikizlenmek yazık 😁
LavinsMom piyanoogrtmnanne evet doktor vuruyor cihazla karnima ellerni yumruk yapiyor canim yavrum. En son bezdi ultrason cihazi dokununca poposunu gosteriyor hemen 😂😂 doktor gul gul bi hal oldu haraketlerinden . Poposunu gosteren bebege cikti adi yavrumun 😂
piyanoogrtmnanne aslanprenses_ o video olayını zaten hiç anlamıyorum nerden biliyorsa o dıt sesini duyar duymaz aşırı uslu bir bebek oluyor çekemiyorum 😄