DamlAmm28 Ezgi-123 gebze yuzyim hastanesinde koray ozbaya sezeryan olmuştum o kadar çok memnun kaldimki malum suan doğum fiyatı uçuk tuzla devlete gidiyorum arkadasmn vesilesiyle oda çok iyi bi doktor sezeryandada baya iyiymiş
Ezgi-123 Cerenbelisx yüzyıla gidiyorum, drçiğdem. Şimdiye kadar bi problemim yok. Ama doğum haftasonu vs olursa gelemeyebilirmiş. Tüm hastanelerde böyle mi uygulama merak ettim
Cerenbelisx Ezgi-123 bende merkez prime gidiyordum doktorum ayrıldığı için hastane değiştirmek zorundayım yüzyılda semavi kurt u önerdiler nasıl bilmiyorum
Mk1350 Ezgi-123 bende cigdem hanıma gidiyorum 39. Haftadayım hic bilmiyordum haftasonu gelmeme olayını size kendisi mi söylemisti
Babykkh Ezgi-123 ben sorduğumda elzem bir durum olmadığı sürece geliyorum ben gelene kadar ebe ilgileniyor süreçten beni haberdar ediyor falan dedi banada. şuan sasirdim açıkçası bu duruma
Ezgi-123 Mk1350 çok az kalmış sizin bu arada hayırlısıyla gelsin inşallah, doğumdan sonra hastane tecrübenizi de paylaşır mısınız
Yesimm0011 Bende seher hanıma gidiyorum yüzyılda ki tüm doktorlar gece ve hafta sonu doğumlarına malesef gelmiyorlar acilde hangi doktora denk gelirsen Doğumu o doktor yapıyor
aybukekurt55 Ezgi-123 öyle şey olur mu geliyorlar diye biliyorum ben başka doktor senin hamileliğin Hakkında birşey bilmez ki
Yesimm0011 Cerenbelisx malesef durum böyle çok doktor gezdim ama ne kadar rica ederseniz edin hiç biri kabul etmiyor bu durumu
Yesimm0011 Malesef durum bu ama duyduğuma göre artk %90 doktorlar mesai saati dışında gelmiyorlarmış saçma geldi bana bi anda gece sancı gelse gitsek hangi doktor doğum yaptırıcak bilmiyoruz
Cerenbelisx Yesimm0011 medikalpark hastanesine gittiniz mi hiç bilginiz var mı muayene ücreti hakkında filan
Yesimm0011 Cerenbelisx valla en son üç ay önce ahmet beye gittim 700 falandı yanlış hatırlamıyorsam merkez hastanesi 620ydi en son gittiğimde yüzyılda 850