bdenerigokce Pamuk sevgiliyken hiç söylemezdim, 3 senelik bi sevgililik oldu hep adıyla hitap ederdim, daha ortada evlilik yok ne aşkı ne hayatı derdim😂 o da sanmıyorum bence sen söyleyemezsin evlenince demişti ama şimdi adını söylemiyorum😂
000 Pamuk aynen bende ismiyle hitap ediyorum 😃🤷♀️ hep demek istiyorum güzel kelimeler ama diyemiyorum 🤦♀️😃
Pamuk 000 Evet ya Bi değişiklik yapmak istiyorum olmuyor. Bu saatten sonra değişir miyim bilmiyorum☺️
Syda78 Benim eşim hep yavrum die hitap edio 😬 bende ona ismi serkan hep seko diyorum arada bir aşkım diom işte 😬
Hilal_blc Pamuk aşkım genelde diyordu ama hamilelikten sonra tosbağam diyo 🦭ben direkt isimle hitap ediyom 🤣🤣
ikotrtn Pamuk sevgilim aşkım gibi bir çok hitap şeklimiz vardır eğer isim ile hitap birimize kuzdığımız zamanlardır.
limoncicegimFO Pamuk hayatım kocişkom kocişim derim sinirlenince osmancıgım derim o da hayatım der karım der İsmiyle hitap etmeyi sevmem oda demez adımı
asel_asl Pamuk ben eşimden 13 yaş küçük olduğum için bana minimum der hep 😅 8 yıllık evliyiz hiç isimlerinizle hitap etmedik kavgalı bile olsak. Bende min derim ona 😂😂 yani tuhaf ama min hayatım minnoş gibi şeyler bizi tanıyanlar hiç yadırgamaz bunları 😂
Tugbazdmr Pamuk o ban hatun veya hatunum der ben aklıma ne eserse kocam aşkım yada ismiyle ama çoğu zaman ismiyle 😂