Melikekar123 Melek1413 bizim baya az dı hacamat yaptırdık 18mil dan 130mily a çıktı doktor şaşırdı ne yaptınız diye varikosel ameliyatı oldu tedavi gördü tüp bebek aşılama hepsini yaptırdık olmadı hacamat ile 2.ay da hamile kaldım değerleri yükseldi
Nergizos Cankuss35 benim de eşimin sonucu böyle çıktı ve Dr bize de aynısını dedi hareket ve sayı iyi olduğu için morfoloji önemli değil dedi. Yine de eşime takviye verdi keçiboynuzu pekmezi dale iciyor. Hayırlısı bakalim
ssahin22 zengooo bugün bizde öğrendik ki sperm sayısı 2 milyon doğal yolla gebelik imkansız dedi doktor ilaç falanda yazmadı
Seylan ssahin22 hatırlamıyorum ilacın ismini keçi boynuzu ceviz çikolata falan yesin sıgarayı bıraktı bide eşim
ssahin22 ayisit herhangi bir şey kullandımı eşiniz? benim eşiminde bugün sperm sayısı 2 milyon çıktı doğal yolla gebelik olmaz dedi doktor
ayisit ssahin22 herhangi bir takviye ilaç vs kullanmadı sadece yediklerine dikkat etti protein ağırlıklı beslendi, doktor bize de doğal yolla olmaz tedavi gerekli demişti ama oldu