Sblozdmr Sblozdmr Burcu27 ya insan bazen sıkılıyor samimi icten birilerine ihtiyac duyuyor cay pasta muhabbet iyi oluyor insanin kafasi dağılıyor
BFerayeY Sblozdmr canım bende gaziantepteyim Antepli değilim ama antepliysen de yanlış anlama Antep böyle gibi geldi ya arkadaşlık komşuluk hiç bişe yok
Dlktpl BFerayeY evet polıs cnm 12.den 18 e kadar kanamadan yattım dr artık ıse basla dedı ama ıse gıttım 5 gun sonra rahım agzında hunılesme oldu ve dogum agrılarıyla dogum yaptım sımdıde yapısıklık amelıyatı gecırdım hamılelık dusunemedım bıle 6 ay doldu
Mrveozgnn Ben de Antep teyim iki gün önce bende bebeğimi kaybettim ve gerçekten dediğin gibi insan yalnız hissediyor kendini burda yada dertleşecek konuşacak sohbet edecek birilerini istiyor benm ailem burda aslında ama arkadaş farklı aile farklı oluyor komşuluk desen zaten sıfır malesef 😞
Burcu27 Mrveozgnn bende antepliyim 3 aylık evliyim 10 haftalık hamileyim :) eviniz nerede rızkı yokmuş bu dünyada Allah im tekrar nasip eder üzülmeyin 🙏güçlü olun hiç çocuğu olmayanlar var
Dlktpl Mrveozgnn bende kaybettım gorev sebebıyle antepteyız kımseyı tanıyıp guvenememek yalnız olmak zor hatta buyuzden psikolojik tedavı gormeye baslıcam ;(