neslihanmavi Elanin_annesi benim de doktorum 40+5e kadar bekleyip hala kanala inmemişse sezaryen yapacağını söyledi
Elanin_annesi NurtenDuran gebeliğimin son haftası olduğu için sıcak suya gönül rahatlığıyla oturuyorum birde doktorumun verdği bi krem var onu uyguluyorum
hayalim35 Elanin_annesi rahatlıkla elin sığmış elinizi karnınızın üst kısmına koyun 4 parmak sığıyorsa düşmüş diyorlar sanırım ve bariz bi şekilde belli oluyor düştüğü inş en kısa zamanda doğum haberini alırız🥰
Beyzanury1234 Elanin_annesi valla Allah bilir gününü ama doğum çok yakın geldi bana 😅😅😅😅 2 hafta içinde sanki
Minimalite Elanin_annesi doğumda hemoroid berbat bir hal alıyor dikkat edin ben onun acısından ağlıyordum dikiş fln unutmuştum yani
PapatyaAsk Elanin_annesi ilk doğum sırasında oldu benim hemoroid olayi şimdi tekrar hamileyim doğumdan değil ama aynı şekilde hemeorid olmaktan korkuyorum🥴
Elanin_annesi PapatyaAsk valla çok kötü bişey hemoroid. Benim evvelden vardı. kabızlık problemim olduğu için iç ve dış olarak süründürüyor
NurtenDuran PapatyaAsk bende aynı şekilde hemeroid ilk doğumda berbat haldeydi onun açısından dikiş acısını hiç hissetmedim bile
Elanin_annesi NurtenDuran recbutin kremin adı. Ben gebelik öncesi proctolog kullanıyodum daflon ile beraber.
hayalim35 Elanin_annesi saol canım sanırım 3 üz die anladın tek bebek üçüncü hamileliğim demek istedim