40+0 gündüzden rahatsızlıklar başladı ama böyle daha çok büyük çiş ağrısı ve kasıklarda agriydi çok rahatsız edici değil ama tamda rahat değildim günlük rutin işlerimi yaptım hareket ederken daha rahat oturunca daha rahatsızdım neyse duş aldım rahatladım var ama çok aşırı kötü değilim hafiften geliyor sancı neyse uyudum sabaha karşı 4de Cok şiddetli ağrıya uyandım. Bildiğin büyük bir adet ağrısı aynısı belden vuruyo ama 5 dk bir geliyor evde yürüdüm 5e kadar idare ettim sonra bı duşa girdim yarım saat sıcak suda kaldım iyicene arttı şiddeti ama hala ayaktasiniz yikilmiyorsunuz girip girip geliyor eşime dedim artık arttı hadi gidelim 5bucuktan evden çıktık hastaneye bir vardık 8 cm açılma bebek nerdeyse doğacak ikinsaymisim apar topar doğuma aldılar 1 saat toplamda sürdü her sancı geldiğinde ikin dediler bende öyle yaptım en son baya delircek kıvama geldim bebek geliyordu artık bir kaç kez ciddi ikinmada çıktı bebek kesigim olmadı. Ama maalesefki yirtigim olduğu için dikildim toplamda 3 saat sürmüş oldu herşey bitti gitti şuan bebeğim yanımda çok iyiyiz Allaha şükür ikinci doğumum oldu daha kolay oldu ilke göre.