Ayazz-A Sevgigulsen ben 27 de net hissetmeye başladım canım daha var yani 14 haftalikkende gaz hareketi gibiydi hiç anlamiyordum ama bebekmjs
DENIZ_55 Sevgigulsen ben hissetmiyorum 16+4 haftaligiz 5 gebeliğim ama ne zaman hissedecegimi sabirsizlikla bekliyorum
Ervaa35 Sevgigulsen ben baya net hissediyorum 14+5 im şuanda hele dünden beri daha çok hissediyorum☺️
Sevgigulsen Bekledigimmucizemm ikinci hamileliğim bu.. ilkini de 17.haftada çok net hissetmiştim.. sanırım bunda da hissedicek gibiyim seyirdi bır iki kere dünden beri de ondan bı sorayım dedim :)
Esra_ayce Ben de hissettim 14+2 de hissettim 2 gün sonra tekrar hissettim böyle göbek deliğimin sağında hafif aşağıda seyirme gidi oldu 2 gün sonrasında da kalp gibi atış oldu. Şuanda 15+3 deyiz dün gece yatarken de hisettim 😊
DENIZ_55 Sevgigulsen dün ictim arkadaslarla hiçbir fark yok keyfini bozmak istemiyorum bence konforuna düşkün herhalde tepki veremem böyle iyi yatmak diyor zaar 😁🤣🤪
Sevgigulsen DENIZ_55 ahaha folik asit bebekleri böyle oluyor sanırım bide sen doğduklarında gör zehir gibi oluyorlar maşallah 😄
DENIZ_55 Sevgigulsen aynen duyuyorum çok ağrsiz diyorlar sorun değil hamileligimde cektiriyor bide doğunca buyuyene kadar cektirir bende onu yerim ham ham