Hazelcik Arkadaşlar merhaba ben sezaryen doğum yapacağım kaç haftalıkken alacak doktor bilmiyorum şuna 33 haftalık olduk. Daha hiç bir hazırlığım yok. Alınacak çoğu şeyi aldım ama henüz Yıkama ütüleme çanta hazırlığına girişmedim. Sizce ne zaman yapmalıyım??
Mothertea Hazelcik bence başlamalısın kıyafetleri yıkayıp ütüleyin havalar soğuyunca kurumuyor tabii kurutmanız varsa bilemem son haftalarda çok ağırlasıyorsunuz şuan ideal zaman
Esracmmm Hazelcik daha dün yaptım 31 haftayız eksikleri fark ediyorsunuz yaparken bugün Alışverişe gidicem ağırlaşınca gerçekten zor oluyormuş
Anne1__ Hazelcik merhaba 34 haftalığım daha hazırlayamadım🥹 ama bu hafta içinde kesin hazırlayacağım sizde hazırlayın hazırda dursun bence💖😇
ardengunes Hazelcik ayy ben 33+2 yim yeni yıkadım çamaşırları dün gecede utuledim şimdi beşik takımı yıkanıyor valizide hazırlamaya başladım yavaş yavaş çünkü kesin bisey unuturum ben aklıma geldikcede eklerim diye düşündüm o zamana kadar bence sende başlamalısın canım 😍
superstar_00 Hazelcik Bence 33,34 haftadan sonra hazır olmalı bazı sabırsız bebekler erken gelebiliyor😊
YigitPoyrazMomm Hazelcik 28 haftalık hamileyim 29 veya 30 haftada hazırlamaya başlıcam Allahin iziniyle zaten bavulun içinde olacağı için toz olmaz ve kilitli poşetler var ona düzecem içine koyucam inşallah🌸
Sema166 Hazelcik 30 haftalıkken yıkama ütüleme işini yaptım 34+1 Şuan eksiklerim gelince bu hafta hazırlarım çantamı 35 gibi 36 gibi
Drnzgn Hazelcik bence artık yapmalısın ben de şuan 29 haftamdayim ikinci hamileliğim kızımda 30 da yıkamış utulrmistim bunda haftaya kış ekmeği flan yapacağız yorulurum ama 31 de artık yıkayıp utuleyim çantamı da hazırlarim gibi vaktim varken rahat rahat yapayım nasıl olsa yapacaksın ilerleyen zamanda o kadar çamaşırı ütülemek inan çok zor oluyor