EfnanEksi Miracleee hamilton un kabin boyu çok kullanışlı. Tek elle kapanıp acılıyor. Travel almayın sakın eziyetten başka bişey değil
Tug_34 bengonca benimde bebişler ikiz 😍 ama kısıtlı bütçe olduğu için iki afet kraft kenya modeli aldık ikiz ağaratıyla gerekirse ortadan birleştiricez
bengonca Tug_34 evet marka farketmez tabi en güzeli öyle birleştirip ayrılması. Bende en çok ona dikkat etmiştim. Sonuçta sadece bir tanesini bir yere götürmek zorunda kalabiliriz. O zaman ikiz bebek arabası ile mi götüreceğiz dedik. Yada biri uyuyup diğerini uyandırmasını istemediğim zaman da ayırabilmeliyiz. En avantajlı tarafı o. Güle güle kullanın sizde. Sağlıkla gelsin kuzularınız
Ke-Le-BeK irrm05 Ben ilk çocuğumda Babyhome 955 gold vip travel sistem bebek arabasını almıştım çok memnun kalmıştım çok kullanışlıydı onu satmıştım şimdi sattığıma pişman oldum çok pahalanmış ikinci gebeliğimdeyim bu sefer aynı markanın 940 travel sistem bebek arabasını almayı düşünüyorum
Parla89 Bizde joie litetrax 4 travel modelini aldım, joie markası ebebekte %30 indirim var. Litetrax 4 modelinin pusetsiz halide var sanırım şuanki indirimle 4500 civarında
Alyel 1anneseyma ayy bende 4_5ay önce almıştım kutudaydi dayanamadım bugün. Açtım onumuzdeki hafta doğum var kullanmak için sabırsızlanıyorum hayırlısı ile hepimiz hayırlısı ile kullanalım 🥰 siz kullanmaya başladınız mı😊 nasil
1anneseyma Alyel biz de daha kullanmadık ama dayanamadık açtık çok hafif ve pratik bir araba kapanışı da kolay inşallah sorun yaşamayız diye düşünüyorum sağlıkla gelsin bebelerimiz bende son 10 günüm kaldı 😊
Alyel irrm05 merhaba canım ben 4_5ay önce baybemaal Beylikdüzü’nde aldım bağı Neo haftaya doğum var bugün açtım .kurdum çok hosumagiderek severek almıştım 9bindi indirimle 8bine almıştım 1.5milyarda indirim kuponu vardı bugün kurdum 5yasindaki oğlum bindi rahat sürdüm sadece beden boyu olarak biraz.kisa gibi devasa bir içi yok ama düşün ben 1.5senedir bebek arabası kullanmiyorum su çok iri uzun boylu değilseniz uygun güzel hem travel hem kabin ciftarafli. Rahat inşallah iki haftaya kullanmaya başlayacagim haftaya nasipse doğum var☺️
Aybuk29 Miracleee Bizde ye i sipariş verdik Elele markasın kabin boy 3700 e aldık arkadaşım çok memnun hafif ve sağlam bakabilirsiniz
Es23 irrm05 merhaba bizde yeni aldık ama kullanmamıza daha var 4 baby travel sistem kabin boy bebek arabasını aldık insaAllah memnun kalırız
AdakAybike irrm05 ilk hamileliğimde travel sistem tercih etmiştim çok büyük pişmanlık yaşadım baston aldım 👍🏻 şimdi ise tekrar hanileyim ve bu sefer kabin boy tercih ettim puseti ekstra aldık Kabin boy bebek arabasını e bebekten aldık (Luxus Hamilton R bebek arabası)
Meriva Miracleee Biz kabin boy Hamilton R1 model aldık E bebekten. Çok hafif açılıp kapanması çok kolay 5.500 TL fiyatı. Ekstradan da 1.500 TL’ye puset aldık. Tek dezavantajı puset arabaya takılmıyor. Benim bebeğim kış bebeği olacağı için çok önemsemedim. Arabanın tam yatış pozisyonu da var. Kapandığında az yer kaplıyor tavsiye ederim. Bende birçok model baktım hatta travel sistem alacaktım çevremden duyduğum tek şey travel sistemlerin pişmanlık olduğu o yüzden iyi ki kabin boy almışım. Arabada gerçekten hafiflik çok önemli
Sevdeeez Cybex çok istiyorum kullanıp memnun kalanınız var mı birde canlı nerden görüp nerden alabilirim Ankara da yaşıyorum ama bulamadım
bengonca Sevdeeez canım Cybex in distribütörü operaistanbul, bu şekilde bakabilirsin bildiğim kadarıyla Ankara’da birkaç mağazası var. Ben de araba olarak eezy twist aldım. Puset olarakta aton 5. Gittiğinde mutlaka bak bu ikisine de
Kubbbb Bilcag merhaba tek sıkıntısı tek yönlü olması diyorlar doğru mu? Bir de ağır diyorlar kucağınızda bebek varken zormuş doğru mu
Papatyam17 irrm05 ebebekten joie litetrax 4 travel sistem Bebek Arabası aldık internet sitesinde indirim vardı 10 binlik araba bize 6500 TL ye aldık dün geldi kargo ve çok çok beğendik kesinlikle tavsiye ederim tek eksi yönü pusetsiz halini kullanirken bebeğin yüzü karşıya dönük oluyor ama puseti baya baya geniş 1 yaşına kadar kullanılabilir