tatlibebegim_ balbadem1 kızz postunu yeni görüyorum senin adına çok sevindim valla derim bi ohh çektim burda emek verip savaşıyodun Allah emeklerinin karşılığını verdi❤️🙏🏻
balbadem1 tatlibebegim_ evett kuzum geçen aylardan beri hep beraberdik bu ay da ben şükürler olsun güzel haberimi aldım 😍
Edanur_Dilek 1zehratun Dr prufer ile yaptın dimi testini bende bununla yaptım silik çıktı hemen ardından birtane daha yaptım o negatif çıktı ama haleda olmadım adet bekliyorum bir kaç gün daha
balbadem1 tatlibebegim_ inşallah yarın randevu aldım gidicem 9 da randevum erken gidip kan vericem doktor da randevum gelene kadar sonuç çıkar diye düşünüyorum netleşir yarın
Mercimeek balbadem1 ay evet benimde böyleydi betam çok düşüktü elinde başka test varsa 2 gün sonra yap koyulaşır sonra kan ver
Feyzadilara balbadem1 kiz niye soruyon ben burdayim diyor ya sana hayirli olsun benm de silik cikti kan sonucu bekliyorum
Feyzadilara balbadem1 adetime 10 12 gun var silik teste ama kanda cikmadi acaba degilmiyim cok mu erken 😔
balbadem1 tatlibebegim_ ben hem tekrar kan vereyim artışa bakmak için hemde doktoruma görüneyim diye gidecektim ama erken sanırım yine de gitsem mi gitmesem mi bilemedim 😁
SenaDikkaya balbadem1 hayırlısı olsun hamilesin ama beta suan 10 altı çıkabilir 3 4 güne tekrar kan verirsin canım benimde böyleydi :)