Miracleee balbadem1 oooo maşallah çok güzel sonuç. İki gun sonra tekrarla canım iki kat artar inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
ilkimn-k balbadem1 hayırlı olsun 😊 folik asit kullanmaya başlayın bence ve en kısa zamanda doktora gidin mutlaka 💕💕💕
tugbadurmaz34 balbadem1 e nabızdan sürekli kontrol et canım benim Hayırlı olsun çok güzel telaşlar 😍🧿
Violetaa @balbadem1 hayırlı olsun canım . Yumurtalamadan kaç gün sonra testte belli oldu . Birde belirtiler oldu mu canım 🤲💖 haftaya ben de bekliyorum dua et nolur hamişlerin duası kabul olur . İnşallah isteyen Herkese versin .
balbadem1 Violetaa kuzum biz 15 eylülde yumurta gördük tam 15 gün bugün valla göğüslerim çok ağrıyor birde karnım ve belim sanki adet olacakmışım gibi
Sevgigulsen balbadem1 çok güzel haber :) bundan sonrası bolca dua bolca tevekkül.. rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. çok sevindim :)
balbadem1 Sevgigulsen amiiiin zaten haber alır almaz hemen bi Yasin okudum içim ferahlasın diye çünkü heyecandan napacağımo bilemedim
Cansuumesee balbadem1 hatirladim sizi :) sizinle daha once konusmustuk gozunuz aydın cok sevindim sizin adiniza ☺️❤️
balbadem1 Tugbaaayyyy evet tegli olacak gibiyim hala daha da karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor belim ağrıyor bu şekilde