balbadem1 gün gibi açık sende bizim gördüğümüzü görüyorsun sorunca noluyor anlamıyorum negatif denilir mi diyen çıkar mı sence bu teste ??

Adabp hayatımda daha önce gebelik testi yapmadım. Bunu burada tecrübe sahibi insanlara sormam seni neden rahatsız etti ? Cevap vermeyip geçebilirsin mesela dimi?

Bsrblr amin inşallah tek duam sağlıklı ve hayırlısıyla gelsin ilerlesin ❤️❤️

balbadem1 bendede böyle çıkmıştı şimdi hamileyim, 2günden sonra yapsan biraz daha koylaştığıbı görüceksin❤️. Sakın kendini çok yorma, ağır birşeyler kaldırma , çalıştığın kadar dinlen ❤️

Adabp rahatsız olduysanız cevap vermezsiniz bu kadar basit beni ve burda benimle sevinen arkadaşlarımı rahatsız etmeyip sayfadan çıkabilirsiniz

Hazal_98 şaşırıyorum ve yazmadan edemiyorum. Tecrübesizim diyorsun bende öyleydim ilk gebeliğim bunun için okulunu okumana gerek yok düz mantık o testlerde iki çizgi teki silik dahi olsa gebesin demek. Mutlu olmuşsundur ki oluyoruz dilerim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder dersin ki kızlar bakın gebeyim kan verirsin nihayet olur mantıksızlığı sevmiyorum neyse hayırlı olsun

Adabp ay sen yorum yapma lütfen. Ben bunun okulunu da okudum merak etme. Sağlıkçıyım. Ama testlerin yanıltma oranını da göz önünde bulundurarak bunu sordum.

Hazal_98 hı biz baksak dicez ki test bozuk olabilir e bunu sende biliyorsun bak ne bekliyorsun 😖 ne cevap bekliyorsun. Sen yorum yapma dedin peki bakalım