Baharoloji dilimde tüy bitti nisandan beri 😔küsme sebebi doğumdan sonra bebeğime onun bakmamasi,ilk kızımda bende kalmıştı,22 yasindaydim.eşimle tartismalarimiza kadar mudehale etti.uyku saatlerimize kadar karisti.cok şey yasadik.ikincisinde kendi kendime kimseyi cagirmicam diye soz verdim.uyuz olduğu için de kesin cagirmicam dedim.niye bende kalmıyor diye küstü.tek başıma bakicam kızıma dedim.Allah korusun bebeğime geçebilir dedim.ona kızdığı için ilk kizimin doğum gününde bile aramadı.kizimda anneannem doğum günümü unuttu diye bir hafta uzuldu.trip atiyo şuan bana.hepsini geçtim bebeğim için, 10 yaşındaki kızım için endişeleniyorum.buyuk kızım fmf hastası zaten.bobreginde amiloid birikiyor.surekli böbrek değerleri kontrol ediliyor.stresten migrenlerim tuttu.dogumdan sonra ne yapicam diye.doktora gitse en azından ilaçlarını kullansa belki 3 ay da gecicek.ama gitmicem vücuduma sirke sürünce içindeki mikrobu öldürüyormus diye inat ediyor.o yüzden kuluçka süresi hala devam eder mi diye öğrenmek istedim..kusura bakmayın uzun oldu.biraz içimi döktüm 😥