Mlsfcr makbule16 gitmene gerek yok bence canım mideni bastıracak kuru ekmek leblebi gibi şeyler yemeye çalış az da olsa rahatlatır seni
Mlsfcr makbule16 normalde mide bulantısı yaşamadın mı hiç aç kalınca genelde öyle kusuluyor ben hiçbişey yiyemedim zaman öyle kusuyordum
makbule16 Mlsfcr yok bende mide bulantısı vardı tabi 15 haftalıkken geçti şimdi ilk defa böyle acı su kusuyorum
Mlsfcr makbule16 anladım canım sen kendini daha iyi biliyorsundur için rahat etsin istiyosan git tabi ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut 🌸
cokkasmabeabi makbule16 midede kusacak bişey kalmayınca safra çıkıyor biraz yatın uyuyun geçmezse gidersiniz yarın. Bu arada bişey yiyip içmeyin yedikce daha çok kusarsiniz.
hayallerbedava makbule16 geçmiş olsun öncelikle,bu kusma sizi çok rahatsız ediyor ise bi gidin acile rahatlamanız için serum yapabilirler
makbule16 Mlsfcr Hani serum taksalar rahatlarım diye kusuyorum tam uyumaya gidiyorum ağzımda tükürük çoğalıyor sonra mide ekşimem oluyor su kusuyorum
KuzeyinAnnesi10 makbule16 ah çok yaşadım doktora gittim hep iğne serum yolla 2 defa da hastaneye yatırmaya çalıştılar bide devlet de yer yok diyorlar adamla rda beni yatırmak için uğraşıyor surkeli 😂😂😂 ılac kulandım çok iyi geldi prilam tavsiye ederim
makbule16 KuzeyinAnnesi10 bende çok kulandım prilam ama geçmedi bende 15 haftalıkken mide bulantım kesildi çok şükür ilk defa böyle acı su geliyor ağzımdan
makbule16 cokkasmabeabi yok hiç bişey yemedim sadece akşam yemeği geçmiyor ki uyuyamıyorum ağzımda salya birikiyor
cokkasmabeabi makbule16 çok geçmiş olsun. Süt varsa yudum yudum icin. Yoksa da acile gidin isterseniz biraz rahatlatir serum.
KuzeyinAnnesi10 makbule16 üşütmüş yada karnın düşmüş olabilir annem bardak basıyodu bana hep böyle olunca hamilelikten önce