Bebek_5467 Merhaba bebeğim 14 aylık bıngıldağı hala kapanmadi herhangi bir kuculmede yok bu durumu yaşayan duyan var mı normal mi çocuk doktoru bişey demiyor nörolojiye gönderdi randevu bulamıyorum özellerde de çocuk nörolojisi yok napmam gerekiyor bilmiyorum
Elfelf0 Bebek_5467 1.5 aylık bizimde kapandı kapancak 😢 sorun olmuyomus geç kapanması pek d vitamini nasıl veriyorsunuz
Baharoloji Bebek_5467 kapanması için daha erken 2 yaşına doğru kapanabiliyor ama küçülmesi gerekir biraz evet d vitamini kullanıyor musunuz ? Başka bir doktora götürün ihmal etmeyin
gokcetugumm Nasıl herhangi bir küçülme yok hala ilk zamanki gibi mi yoksa biraz açıklık mi var ? Bazı bebeklerde geç kapanma gorunebiliyormus ama baya az bı açıklık olması lazım bu aylarda oda 18 24 aya tamamlanacak kadar
gokcetugumm Bebek_5467 çocuk doktorunun bu konuda nasıl bir fikri olmaz hayret ettim doğrusu acaba başka bir çocuk doktoruna mi goturseniz varsa eğer oda yoksa yakın illerde bı doktor bulsanız içiniz rahat eder en azından ne olduğunu anlamış olursunuz
Bebek_5467 gokcetugumm götürdüm aslında 18 aya kadar sorun yok diyo ama kuculmede yok içim rahat değil başka illere bakıyorum yakın olan ama bulamıyorum bulunduğum ildede koskoca hastanede 1 tane doktor var inanılır gibi değil
Bebek_5467 Baharoloji d vitamini kullanıyorduk doktor 2 ay önce kesti. Evet haklısınız bı çok kişide erken diyor ama götürmemiz gerekiyor