ymym kızlar devit -3 damlayı nasıl kullanıyorsunuz çok fazla mide bulantım var ve onu içmek çok zor geliyo çok öğürtüyo nasıl alıyosunuz daha rahat tadını çok hissetmiyeceğim içemiyorum ben
Canann1601 ymym bana doktorum 8-10 dmla dedi ben de ağzıma damlattiktan sonra suyla Birlikte yutuyorum ama öyle çok su değil bir yufum suyla. Diğer türlü yağ gibi olduğu için benim de midem bulanıyor. İstersen öyle dene ağzına damlat suyla yut
Mavisim3457 ymym Biz ve bebek için çok gerekli bir şey evet bana da tadı sıvıyağ gibi geliyor. Ekmeğe dökmek bir alternatif lakin dilin altındaki kısma dökmek vucudumuzda emilimi en yüksek olan değerli bir yer. Dayanabilirsen dil altı kısmı tavsiye ederim.
Churcill ymym ben kahvaltıda kullanıyodum. O an orada yağlı ne varsa ona döküyodum bazen tostun içine bazen omlete ne denk gelirse artık ama tadı illa geliyo ya 😶 o aroması dünyanın öbür ucundan duyulur yani
Hiilal0606 Direk ağzıma damlatıp suyla içiyorum normalde hertürlü vitamin midemi bulandırırdı bu asla bulandırmıyor böyle
DENIZ_55 ymym ezcaneci bana ekmeğe damlat 9 damlat dedi kahvaltıda kullanabilirsin dedi bende öyle yapıyorum çok rahat bi sorun olmadı çok şükür