Bsrblr Bllackrosie _Abdullayeva5_ yaaa yerım sızı çok mınıkler o zamanlar ben ne zaman büyüyecek dıyordum suan tekme artık da uyuyum dıyorım bakalım son aylar ne dıyecegız
Bllackrosie Bsrblr benimki sabahları uyandırıyor😂 fazla uyuyorsam karnım geriliyor ona uyanıyorum kalkıyorum göbek deliğimin orda karnımı ittiriyor😂😂 17 haftalığız🐣
LavinsMom _Abdullayeva5_ yaa o daha minik ne belli olucak 😍 20 haftadan bende belli oldu. Ondan sonra ışık hiziyla buyuyor sanki 😄
Meral1212 _Abdullayeva5_ benim 14 haftalık dar bı elbisede daha yeni yeni hafiften belli oluyor, biraz bol giyinsem kimse bilmez hamile olduğumu, o derece Allah sağlıkla sihhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Yessiimm _Abdullayeva5_ ben 22 haftalığım karnımı acık görmesem kendime hamile demem 😂😂 Yani daha yeni yeni büyümeye başladık 🥰
Nurbucann _Abdullayeva5_ normal tabikide bizde 11 haftalığız benimde karnım belli değil daha genellikle 5 aydan sonra çıkıyor göbüşler 😂🫶🏻
_Abdullayeva5_ LavinsMom korktugumdan bi kaç insan soyluyo bende çıktı karnim o yüzden bide ben çok zayıf biriyim ondanda ola bilir tabii🥺