Zeynooosekooo Kızlar 16+6 haftalık gebeyim. İki göğüsümde de damarlarım morarmış. Daha önce başına böyle bişe gelen oldu mu yaşayan olduysa paylaşabilir mi lütfen
Mavisim3457 Zeynooosekooo Benimde oluyor hatta karnım da da var sol tarafta Artan kan hacmi falan ondan damarlar genişliyor
EDA-GUN12 Zeynooosekooo benim göğsüm de göğsümum üst tarafında yem yeşil olmuş damardan gelişime yapıyor vücut kendisini değiştiriyor diye artık bir çok değişikler olur öyle ☺️
Mavisim3457 Zeynooosekooo Bende öyle dedim bu ne. Bide açık tenliyim iyice belirgin Allah Allah, sonra okudum ki normalmiş. Ahh ahh annelik duygusu, hamilelik sürecinde ki vucüt değişimleri gerçekten çok değişiyoruz
Zeynooosekooo Mavisim3457 gebelik çok farklı bişeymiş gerçekten insan vücudu o kadar muhteşem bişe ki insan yaşadıkça gördükçe şaşırıyor. Rabbime çok şükürler olsun bizlere bunları yaşattığı için 🙏🏻
Mavisim3457 EDA-GUN12 Bence normal süt oluşumu süt kanalları hormonal falan. Dilerseniz Bi ılık duş alın masaj iyi gelir belki.